Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 12, 2013

Yllätysmaraton

Tälle päivälle olimme ilmoittautuneet perheretkelle, mutta se peruuntui vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Harmittaa, mutta saatoinpa sen ansiosta osallistua sitten ristipistomaratonille. :) Tässä jäikin jo kaksi maratonkeskiviikkoa väliin, viime keskiviikkona olin kurssilla ja sitä edellisenä en vain jaksanut pistellä. Tänäänkin oli voimat aika vähissä ja pistely kävi normaalia hitaammin ja kömpelömmin, mutta tulihan tuota jälkeä kuitenkin jonkin verran taas neljässä tunnissa (miinus 10 minuutin torkut ja iltapala välissä).


Muuta edistystä ei kolmessa viikossa olekaan tapahtunut. "Ennen"-kuva on otettu 22.5., ja "jälkeen"-kuva tänään maratonin jälkeen. Nuo isoimmat kukat on minusta hirveän hitaita pistellä, muut kuviot tuntuvat valmistuvan paljon nopeammin. Seuraavaksi tähän tuleekin pari lintua, ensimmäistä ehdin vähän aloitella.

Laskeskelin, että vielä tarvittaisiin kolme maratoniltaa + viimeistely tämän valmistumiseksi. Ei siis enää puutu paljoa! :)

Kiitos, kun olette vierailleet ja kommentoineet täällä ahkerasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)