Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, kesäkuuta 08, 2013

Häätunnelmissa

Tänään tuli taas istuttua virkkuutyö kädessä itkemässä telkkarin ääressä. Prinsessahääthän ne minua liikuttivat, tietysti. Ensimmäiset kyyneleet lirautin, kun kuvaruutuun ilmestyi rivi kunniavieraille varattuja upeita vihreitä tuoleja, joiden keskellä oli samanlainen minikokoinen tuoli prinsessa Estelleä varten. Kaikki lapsiin liittyvä on aina niin suloista ja liikuttavaa. :)

Ei kuitenkaan pelkkiä kyyneleitä, vaan myös riemunkiljahduksia: Madeleine ja Chris poistuivat kirkosta saman häämarssin tahdissa kuin me aikoinaan! :) Tässä teillekin kuultavaksi Gammal bröllopsmarsch från Delsbo:


Löytämälläni YouTube-videolla marssi soi kauniisti uruilla. Madeleinen ja Chrisin häissä se soitettiin viuluilla, meidän häissämme harmonilla. Melkein prinsessaksi tässä itsensäkin nyt tuntee tämän yhteensattuman johdosta! ;)

Kuuntelen koko ajan Ylen Areenasta ruotsinkielistä häälähetystä, kohta mennään jatkamaan suomenkielisen lähetyksen ääreen sohvalle... Hyvää hääpäivän jatkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. No vähintäänkin voit ylpeillä hyvästä maustasi, eikös tuo prinsessa olekin siitä oikein kuuluisa :D
  Kyllä ne liikuttuvat kuuluisatkin ihmiset aivan samoin, kuin tavallisetkin. Jännityskin on varmaan samaa luokkaa, vaikka ovatkin tottuneita esiintymään.

  VastaaPoista
 2. Täällä sama juttu - riemunkiljahduksia! Gammal bröllopsmarch från Delsbo saattoi meidätkin ulos kirkosta.

  VastaaPoista
 3. Ja ihana Marie lauloi yhden ihanimmista lauluistaan! <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo häämarssi, kerta kaikkiaan. Urut on niin upeat.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)