Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, kesäkuuta 23, 2013

Pyhäpäivä

Arkiviikon jälkeen on jälleen koittanut sunnuntai ja pyhä. Olin ajatellut vielä tämänkin päivän lepäillä sisällä, mutta kun vointi on taas kohentunut sen verran, että pysyn jo pystyssä, niin päätin piipahtaa pikaisesti ulkona. Kun vielä sopivasti alkoi sataakin, niin sehän toimi suorastaan kutsuhuutona minulle lähteä ulkosalle! :)


Värjäyskasvien keitosta ja siivilöinnistä jääneet jämät kävin heittämässä pusikkoon, ja samalla reissulla toin kotiin kahta isomman määrän lisää kasvillisuutta.


Kosotäti, hoi! Onko tämä nyt se sama ohdake, jolla sinä sait värjättyä vihreää? Meillä ei nämä vielä kuki, niin en ole ihan satavarma lajin tunnistuksesta. Kovasti ne kyllä pistelee! Näitä sai helposti kerättyä tuosta yläkoulun pihan laidalta, siinä ei kauaa nokka tuhissut, vaikka kovastihan tuo näin kesäaikana tuhiseekin heinäallergian ansiosta. ;)


Tämän kuopuksen kasvattaman ruusupavun kukinnon myötä toivotan kaikille rauhallista pyhäpäivää! :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo näyttää samalta, toivotaan että nyt saat vihreää:)

    VastaaPoista
  2. Hieno ruusupavun kukka.Muistot tulevat mieleen.Joskus kauan sitten kasvattelin ruusupapua.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)