Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, kesäkuuta 22, 2013

Menninkäinen

Hih, tää oli hauska! :) Kävin tekemässä "Päivänsäde vai menninkäinen" -testin. Vaikka olisihan tämä vastaus pitänyt tietää... ;) Meillä on sellaiset tyynyliinatkin, toisessa on teksti "Päivänsäde" ja toisessa "Menninkäinen". Minä ilmoitin heti tyynyliinat lahjaksi saatuamme, että minä olen sitten Menninkäinen, ja isäntä joutuu olemaan Päivänsäde... vaikka oikeastaan meille olisi pitänyt olla kaksi "Menninkäinen"-tyynyliinaa. ;)

Tässä vielä sen testin tulos:

Olet MENNINKÄINEN


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sinusta ei kesällä näe vilaustakaan vaikka kuinka yrittäisi. Vihaat auringonpaistetta ja tukahduttavan kuumia kesäkelejä ja linnoittautuisit mieluiten sisätiloihin ilmastoinnin ja visusti suljettujen kaihdinten turviin. Jos kuitenkin olosuhteiden pakosta joudut ulkoilmaan, suojaat itsesi aurinkolaseilla, hatulla ja satasen suojakertoimen aurinkorasvalla. Lähipiirisi saattaakin luulla sinua vampyyriksi, mutta onneksi ne ovat nyt muotia.
 
 
Tällaisia nettitestejä tulee bongailtua aina silloin, kun ei oikein ole muutakaan tekemistä, kuten nyt. Langat värjäytyvät itsekseen kattilassa, minä lepäilen sohvalla just niin kuin tuo tyyppi tuossa kuvassa, läppäri sylissä. Juotavaa ei kylläkään ole kädessä, hörppäilen vettä hanasta aina, kun käyn hämmentämässä kattilaa. :) Taidankin laittaa taas Potterin levyasemaan ja kaivella kutimen korista.
 
 

1 kommentti:

  1. Hih, kävin testaamassa tämän myös. Järkytykseni oli pohjaton, kun testi väitti tunnistaneensa minut urheilijaksi! :D Yhtä vastausta uudelleen harkitsemalla sentään sain odotetun Menninkäisen. :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)