Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, toukokuuta 05, 2013

Tiedän: Ken on kaikkein kaunein

Tänä iltana maamme saa uuden Miss Suomen. Täällä Heivatuissa Kudelmissa ei olla jaksettu seurata missikandidaattien edesottamuksia missikiertueella, mutta ihan vaan tavan vuoksi olisi tarkoitus illalla istua tv:n ääressä virkkaamassa missifinaalin ajan.

Ajattelin kuitenkin jo hieman ennustaa, kuinka illan missifinaali kutakuinkin etenee. Siirrymme suoraan iltapukukierroksen loppupuolelle.

***

Seuraava kilpailijatar numerolla 11 tulee Oulusta, hän on Barbie:

Barbien iltapuku
Tehty: 4.5.2013
Malli: Oma
Lanka: Kattens Carol vaaleanpunainen (9127)
Langankulutus: 17 g
Puikot: 5 mm + koristekukassa 5 mm virkkuukoukku
Koko: Barbie
Muuta: Lahjaksi menossa   

(yleensä missikisoissa näkyy tässä vaiheessa tv-ruudussa kilpailijan strategiset mitat, mutta meillä näkyy hänen iltapukunsa tiedot... ;) onneksi juontaja kertoo tarkemmin kilpailijasta itsestään)

***

Barbie on parikymppinen media-alan opiskelija, joka haaveilee mallin ja tv-juontajan työstä. Barbie harrastaa zumbaa, aerobicia, kilpatanssia, ratsastusta ja shoppailua. Luonto ja eläimet ovat lähellä Barbien sydäntä.

"Hei, Barbie."
"Hei vaan."
"Jos sinut valittaisiin tänä iltana Miss Suomeksi, millaisen lupauksen tekisit?"
"Olen erittäin lapsirakas, lapset ovat lähellä sydäntäni. Jos minut valittaisiin Miss Suomeksi, lupaisin lahjoittaa tämän iltapukuni sekä missikruununi jollekin pienelle lapselle, joka voisi leikkiä omalla Barbiellaan missikisoja."
"Se on erittäin hieno lupaus. Onnea matkaan!"
"Kiitos!"

***

Ja hyvät naiset ja herrat. On tullut aika paljastaa, kuka on Miss Suomi vuosimallia 2013. Tieto on minulla tässä suljetussa kirjekuoressa, jonka avaan nyt... Ja arvoisa yleisö, hyvät kotikatsojat... Miss Suomi vuonna 2013 on... jännitys tiivistyy... hän on tyttö... joka kilpaili numerolla... 11 - BARBIE!


"Onnittelut, Barbie! Perinteinen kysymys: Miltä nyt tuntuu?"
"Öö..."  

 (enempää Barbie ei ehdi vastata, kun illan artistivieras alkaa jo laulaa perinteistä missikilpailujen tunnuslaulua "tiedän, ken on kaikkein kaunein...")

"Hei, siis miks toi laulaa, että Ken on kaikkein kaunein? Enks mä voittanutkaan? Siis onhan Ken toki komea... Voitinks mä? Missä Ken on?"


Illalla näemme, kuinka missikisoissa todellisuudessa käy. Barbie taitaa kuitenkin joutua lunastamaan nyt lupauksensa lahjoittaa pukunsa ja missirekvisiittansa jonkun lapsen leikkeihin.

Jännittävää missi-iltaa! ;)

4 kommenttia:

 1. Hän on kaunein missi ikinä. Mukavaa alkavaa viikkoa

  VastaaPoista
 2. Tää oli hauska, enpä muistanutkaan missikisoja, kiva muistutus.

  VastaaPoista
 3. ;-))))
  Olipa kiva piristys!
  Hyvää keväänjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Voitto napsahti Barbielle varmaan kauniin iltapukuvalinnan ansiosta!

  Ken missikisojen voittaja? Barbie taitaa olla modernimpi kuin tuomarit. Peukut barbielle! :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)