Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, toukokuuta 01, 2013

Mitäs muutakaan taas kuin maratonia...

Keskiviikkoilta = ristipistomaraton.

Tänään kyllä yritin kovasti pistellä klo 17-21, mutta ihan keskeytyksettä se ei tällä kertaa sujunut. Seuranani ollut äänikirja olikin paikoin naarmuinen, joten sen kanssa piti taistella, jottei ihan hirveästi jäisi välistä pätkiä kuulematta. Välillä meidän kytyinen mankka suostui soittamaan pätkiä, jotka tietokone hylkäsi kokonaan, välillä taas mankka alkoi takkuilla, mutta tietokoneella kuului hyvin. En tainnut missata mitään oleellisia osia tarinasta, mutta veihän se säätäminen vähän aikaa ristipistoihin keskittymiseltä.

Sitten piti keskeyttää pistely, jotta pääsin antamaan ensiapua nenäverenvuotoon esikoiselle, jota pikkuveli oli päättänyt potkaista naamaan... Ihan siis normaalin lapsiperheen arki-illan tavoin tämäkin keskiviikko sujui. Ei ole montaa päivää siitä, kun pikkuveli mukiloi isoveljeltään silmän mustaksi. No, onneksi vanha partiolainen osaa hoitaa haaverit sen verran pikaisesti kuntoon, että pääsee itse taas jatkamaan pistelemistä. ;)

(ja blogiani lukevien vanhojen partiokavereiden ei tarvitse kommenteissa muistuttaa siitä, että jollakulla meni se nenäverenvuodon tyrehdyttämisen opastus vähän ohi partioleirin ensiaputunnilla, koska tämä joku pyörtyi pelkästä ajatuksesta, ja jouduttiin saattelemaan teltalle lepäämään... oli ne opit silti jonnekin alitajuntaan jääneet ja tulivat heti tänään mieleen!)

Couleur d'Etoile Amour du printemps 240413

Pistely ei ole taaskaan viikon aikana edennyt, eli lähtötilanteena oli viimeviikkoinen kuva, ja jonkinverran siihen sain tänä iltana kukkasia ja lehtiä aikaan, ja lentelipä siihen yksi perhonenkin joukkoon. :)

Tämä työ on ollut nyt tasan kuukauden tekeillä, aloitin sen 1.4. Ihan mukavasti on kyllä kuukaudessa jälkeä syntynyt, mutta aika monta kukkasta tähän saa vielä taikoa ennen valmistumista.

Nyt sitten jälleen virkkuun pariin - olette ihan kivasti arvailleet, mitä olen kukkapalasesta tekeillä, mutta jätän paljastuksen vähän myöhempään. ;) Rauhaisaa illanjatkoa!

7 kommenttia:

 1. Oi että on kaunis enkelityö tulossa.

  VastaaPoista
 2. Täällä leijuu VALTAISA energisyyspilvi!
  Tykkäsin tosta sin paidasta. Olen katellu jotain vastaavia ohjeita, mut en koskaan tuu alottaneeks niitä. Nyt lähen laskemaan, montako ikkunaa meillä on. :) Hämmästyttää, että tällasena laskeskelevana, listailevana ihmisenä en oo asiasta tietonen. En pese kuitenkaan vielä....

  VastaaPoista
 3. Suloinen enkeli :)

  Ootkos tulossa tänä kesänä Kalajoelle laulamaan? Mie just täytin kurssilomakkeen...

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista seurata millaisia kukkia työssäsi puhkeaa seuraavaksi. Täällä kukkii skilloja puutarhassa, luonnossa sinivuokkoja ja valkovuokkoja Lahden kaupungin Mukkulan kaupunginosassa. Maratoonille kestäväisyyttä ja pistelyn iloa niinkuin tähänkin asti.
  Lämpimiä säitä odotellen
  Maijeli

  VastaaPoista
 5. Hienoa edistystä! Minä olen häpeäkseni laiminlyönyt maratonraportoinnin blogiin (Ristipistoilijat), mutta yritän parantaa tapani :)

  VastaaPoista
 6. Mistä tämä enkelin ohje löytyy, tosi kaunis.

  VastaaPoista
 7. Seija: Malli on Couleur d'Etoilen Amour du printemps.

  Valmistajan sivujen osoite: http://www.couleurdetoile.fr/

  Tässä linkit tuohon nimenomaiseen työhön sekä samaan sarjaan kuuluviin kesä-, syksy-, ja talvikuviin:

  http://www.couleurdetoile.fr/amour-du-printemps.html

  http://www.couleurdetoile.fr/amour-d-ete.html

  http://www.couleurdetoile.fr/amour-d-automne.html

  http://www.couleurdetoile.fr/amour-d-hiver.html

  Suomessa Couleur d'Etoilen malleja myy nykyisin Macramé:
  http://www.macrame.fi/

  Noita nimenomaisia malleja ei näytä olevan tällä hetkellä myynnissä, mutta varmaan voisi kysäistä, josko tilaisivat.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)