Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, toukokuuta 18, 2013

Lehdestä bongattua

Eilen tuli postissa ammattiliittoni jäsenlehti, jossa harvoin on mitään mielenkiintoista luettavaa. Nyt siinä oli kuitenkin juttu villasukista, ja varsin omaperäisestä tavata kutoa villasukat.

Skannasin jutun, ja saatte tekin sen luettavaksenne, jos vain tämä linkki toimii. (klikkaa linkkiä)

Tuollainen oman elämän villasukka olisi kyllä jännää kutoa. Sen voisi itse asiassa aloittaa varpaista, jotta vartta voisi aina jatkaa sitä mukaa, kun elämään tulee uusia tapahtumia, jotka haluaa sukkaan kutoa. :)

Leppoisaa ja lankaisaa lauantaita! :)

3 kommenttia:

 1. Naapuri seurakunnassa olemme Sarin kanssa töissä, ja onhan Sari itse asiassa ollut kanssani pitämässä kehitysvammaisten riipikoulakin ja ollut minun sijaiseni kun olin vuorotteluvapaalla.

  Koitin etsiä tuota Sarin työtä netin kautta mutta ei löytynyt. Olisi se mielenkiintoista lukea.

  VastaaPoista
 2. SeijaP: Arvelinkin tuota juttua lukiessani, että sinä varmaan tunnet tämän jutun diakonin. :) Noita opinnäytetöitä harvoin löytyy netistä, tiivistelmät pitäisi kyllä löytyä jostain tietokannasta, mutta muuten ne ovat vain jossain koulujen arkistoissa. Omaa opinnäytetyötänikin on kyselty usein sähköpostitse, olen sitä sitten kyselijöille lähettänyt.

  VastaaPoista
 3. Ihana linkki. Taidankin tehdä elämäsukat seuraavaksi.

  Ihanaa Helluntaita Sinulle

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)