Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, huhtikuuta 14, 2013

Paimenen sunnuntai


Pikku lammas suloinen,
villakerä pehmoinen
katos' taakse vuorien.
Miten paimen löytää sen?


Kiertelee, kaartelee,
lammastansa huutelee:
"Hohoi! Hohoi!
Oma lammas! Oma lammas!"


Oi - täältä löytyy pikkuinen,
oma lammas suloinen! 

Runon kirjoittajaa en valitettavasti voi nyt tarkistaa, mutta se löytyy Kirkkomuskari-kirjasta. Vuosi sitten leikimme töissä tämän runon mukana lasten ja perheiden kanssa. Kovin oli lampaat hukassa, mutta aina paimen omansa kuitenkin löysi. :)


Toinen sunnuntai pääsiäisestä on Hyvän Paimenen sunnuntai. Se motivoi minua jälleen täydentämään seimiasetelman hahmoja. Aloitin seimen tekemisen noista kolmesta taampana näkyvästä lampaasta maaliskuun alussa, ja nyt tein kaksi edempänä olevaa lammasta sekä pienen paimenpojan. Lammaslauma ei enää tämän suuremmaksi kasva, mutta kaksi vähän vanhempaa paimenta on liittymässä jossain vaiheessa pienen paimenpojan seuraksi.

Paimenpoikaa viimeistellessäni alkoi päässäni soida Debussyn "Pikku Paimen" (The Little Shepherd), joten tässä se myös teille kuultavaksi (video on YouTubesta):


Itsekin olen tätä kappaletta aikoinaan soittanut paljonkin, koska se oli yksi pianotutkintokappaleistani joskus kauan, kauan sitten. Videon tyttö soittaa kyllä sen minua paremmin. :)

Suloista sunnuntaita! :)

4 kommenttia:

  1. Sää pidät meidät lukijat hyvin ajantasalla kirkkovuoden tapahtumista. Se on hyvä! Tämä sun seimiprojekti on mielenkiintoista seurattavaa. Mitähän paimenten jälkeen?

    VastaaPoista
  2. Sieviä, sulosia pikku piitejä(lampaita).

    VastaaPoista
  3. Voi, tästä seimiasetelmasta tulee niin kaunis! Ja niin leikittävä, että kateeksi käy ;)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)