Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, huhtikuuta 15, 2013

Heivattujen Kudelmien aamujumppa :)

Hyvää maanantaihuomenta kaikille Heivattujen Kudelmien lukijoille! Huomenta myös siinä tapauksessa, että tulet tänne vähän myöhemmin päivällä, illalla tai kenties vasta keskellä yötä. Oli vuorokaudenaika mikä tahansa, luitpa tätä missä tahansa - nyt on aika käydä jumppaamaan! :)

Lue ohjeet ja toimi niiden mukaisesti!

 • Jos olet vierailulla blogissani ensimmäistä kertaa: Nouse ylös ja pompi kymmenen tasajalkahyppyä.
 • Jos olet käynyt blogissani ennenkin: Nouse ylös, pyörähdä ympäri koita sitten taivuttaa itsesi kohti lattiaa niin että sormet ja ehkä jopa kämmen koskettaa lattiaan.
 • Jos olet tänään tehnyt käsitöitä: Pyöräytä hartioita viisi kertaa etukautta ympäri ja viisi kertaa takakautta ympäri.
 • Jos aiot tänään tehdä käsitöitä: Ojenna käsivarret suoraksi eteen, avaa kämmenet ja purista ne nyrkkiin toistaen 10 kertaa.
 • Jos nukuit viime yönä hyvin: Venyttele käsiä kohti kattoa.
 • Jos nukuit viime yönä huonosti: Sulje silmäsi ja paina kämmenillä kevyesti silmäluomia. Pidä kädet silmien päällä kymmenen sekuntia.
 • Jos olet nähnyt minut joskus livenä: Vilkuta minulle molemmilla käsilläsi ja hymyile oikein leveää hymyä. Hampaat pitää näkyä. ;)
 • Jos et ole nähnyt minua koskaan livenä: Ojenna oikea kätesi pitkälle eteenpäin tervehtiäksesi (pitemmälle pitemmälle - en vielä yllä tarttumaan siihen!). Tervehdi samalla tavoin minua vielä vasemmalla kädellä. Muistathan sinäkin hymyillä leveästi! :)
 • Jos blogini on sinusta kiva: Nyökäytä päätäsi kymmenen kertaa.
 • Jos blogini ei ole sinusta kiva: Puistele päätäsi kymmenen kertaa.
 • Jos aiot tulla blogiini vielä uudestaan: Levitä kätesi leveällä, tee iso virtuaalihali ja lopuksi syleile itseäsi lujasti - voit vielä vaikka keikutella itseäsi muutaman kerran puolelta toiselle samalla kun rutistat itseäsi. 
 • Jos et aio tulla blogiini enää ikinä: Nouse ylös ja pyllistä blogilleni. ;) Saa päästää myös ilmanpaineet ulos!
 • Jos tämä jumppa oli sinusta hauska: Hyppää korkealle ilmaan ja hihkaise samalla: Jippii! :)
 • Jos tämä jumppa oli sinusta ärsyttävä: Ota se kiristävä pipo pois päästäsi, työnnä kieli rennosti ulos ja ravistele naamaasi posket löysänä. Kudo sen jälkeen itsellesi löysempi pipo. ;)
 • Lopuksi: kerro kommenteissa, montako jumppaliikettä teit! :)

Hauskaa ja vetreää maanantaita ja alkanutta viikkoa! :)

(jumppa oli ihan itseni laatima, mutta saa sen toki omaankin blogiinsa kopioida, jos haluaa! :) )

13 kommenttia:

 1. En tehnyt yhtään liiikettä, vaikka blogisi on kiva ja aion tulla uudestaan yms;)
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tää oli kiva ja piristi sateista aamua. Tein 7 jumppaliikettä.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tein heti kolme jumppaliikettä. Erittäin hyvä lista, etenkin minulle olkapää/niskakivuista kärsivälle. Hauska ja hyödyllinen blogi!

  VastaaPoista
 4. Voi kun hauska idea! Tein kyllä kaikki liikkeet joihin pystyin. Olis ollu kiva tehdä ihan vaikka kaikki (riippumatta tekstistä siinä edellä) Voit varmaan ymmärtää kun sanon, että juuri tänään olisin alyttömän onnellinen jos kaikkiin pystyisin!! Viikon on ollut niin viheliäinen selkäkipu ja repivä tuska jalassa (iskias?) että nukuttu on pätkissä ja välillä ääneen huutaen on pitäyt etsiä asentoa jossa pystyy olemaan edes jotenkin. Kunhan kuntoudun, palaan tähän ja teen ihan kaikki liikkeet!!!! Blogiasi on kiva seurata :o)

  VastaaPoista
 5. Tein seitsemän liikettä, kahdeksan olisin tehnyt jos pystyisin hyppäämään korkealle =) Tämä on sen verran hauska, ja myös hyvä muistutus että pitää jumpata välillä, jotta kaappaan omaan blogiin. Muistaakseni et tykännyt linkityksistä omaan blogiisi, mutta saanko mainita mistä nappasin jumppaohjeen?

  VastaaPoista
 6. Tämä on kiva jumppa.
  Tein vasta yhden liikkeen, kun selkä on hiukan juntturassa tiiviin "siivousapukeikan" jälkeen, mutta teen kyllä koko satsin myöhemmin.

  VastaaPoista
 7. Hei vain! Tein kaikki liikkeet, kun tuntui niin sopivan vertyvältä heti olo, vaikka listan mukaan oisin "saanut" tehdä vain seitsemän. Mukavaa alkanutta viikkoa sulle myös!

  VastaaPoista
 8. heippa tein seitsemän jumppaliikettä, oli kiva juttu tää jumppa,kun tulee liian vähän jumpattua jos ei ole jotai tälläistä innostuksen aihetta. Aurinkoista kevättä sinulle toivottaa Nallemamma

  VastaaPoista
 9. Tää oli hauska, vaikka teinkin vain yhden liikkeen ja aion tulla uudestaankin! =)

  VastaaPoista
 10. Luin vain läpi liikkeet, mutta en tehnyt yhtään. tulen uudelleen taas joskus.

  VastaaPoista
 11. Hyvää keskiviikkopäivää! Myöhästyin maanantaijumpasta mut kyllä se toimii tänäänkin. Yhdeksän liikettä. Kannattais taukojumpata varmaan vähän useammin - kuulin omituisia rutinoita itsestäni... Kiitti!

  VastaaPoista
 12. Jumppa jäi täällä kertaa väliin mutta olipa mukava lueskella. Hauska jumppa.:D

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)