Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, huhtikuuta 29, 2013

Päätön juttu

Niin kuin jo parissa edellisessä postauksessa mainitsin, minulla oli jo vuosi sitten suunnitelmat jämälangoille, joita jäisi puseron neulomisen jälkeen. Itse asiassa ostin tarkoituksella lankaa pari kerää enemmän kuin ohjeessa neuvottiin, koska tiesin voivani aina tehdä lopuista langoista - niin, mitäs muutakaan kuin sytomyssyjä! :) Tosin se tiskirätti-ajatus syntyi sitten tässä hiljattain, kun huomasin lankaa jäävän yli vähän enemmänkin kuin se pari kerää. Silti jäi vielä varsin reippaasti myös sytomyssyihin.

Viime elokuussa tein turkoosin Bommix Bamboon ja luonnonvalkoisen Tennesseen jämistä myös yhden sytomyssyn, ja silloin jätin ihan tarkoituksella noiden lankojen loput nyssäkät odottamaan tätä päivää, jolloin saan niiden kaveriksi myös tuon korallin Bommix Bamboon. Tällainen niistä kolmesta yhdessä sitten syntyi:

Sytomyssy
Tehty: 29.4.2013
Malli: Perusmyssy päälaelta alkaen
Lanka: Hjertegarn Bommix Bamboo koralli (433) ja turkoosi (731), Novita Tennessee luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 58 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: n. 55 cm
Muuta: Oysiin    

Monissa blogeissa olen nähnyt "irtopäitä", joita käytetään apuna kuvatessa myssyjä blogiin. Minulla ei sellaista irtopäätä ole, enkä tiedä edes, haluaisinkokaan sellaista. Tämän myssyn sisälle laitoin ihan askarteluvanua, jotta se saisi enemmän muotoa. Tosin nyt jää vähän nuo alareunassa olevat kuviovirkkaukset (sinisiä pilkkuja) ja kaunis simpukkareunus vähän vähemmälle huomiolle. No, pääasia on, että joku saa tästä itselleen mieluisan myssyn, livenähän nämä ovat aina kauniimpia kuin kuvassa! :) Mutta tämän irtopään puuttumisen vuoksi tämä oli tällä kertaa tällainen "päätön juttu". ;)

Luultavasti saan vielä tämän kuun puolella virkattua nuo loput Bommix Bamboot sytomyssyiksi, laskujeni mukaan niistä pitäisi kaksi myssyä vielä tulla. Palataan siis niiden kanssa huomenna eli tiistaina! :)

4 kommenttia:

 1. Nyt sinulla on kiva pirtsakka päähine kevääseen. Ja hyvä mieli kun sait taas loppulankoja kulutettua :)

  Parempaa säätä sinne Ouluun, meillä sataa vettä !!!

  VastaaPoista
 2. Upeat värit kerrassaan. Mukavaa Vappua Sinulle

  VastaaPoista
 3. Anneli: Tämä on kylläkin sytomyssy, ei siis minulle. :)

  Oulussakin sataa vettä, ihanaa! :) Rakastan sadetta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit hatussa :) En ole koskaan yhdistellyt niitä pieniä palasia ja jotenkin se ei innostanut. Suhteellisen paljon kävi välistä käsiin toi peiton virkkaaminen, mutta valmista onneksi tuli.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)