Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, huhtikuuta 17, 2013

Keskiviikkoillan maratonia jälleen

Ristipistomaraton on sentään vähän turvallisempi laji kuin tuo oikea maraton. Saa istua rauhassa omalla kotisohvalla kankaan, langan ja neulan kanssa. Ja tänäänkin taas äänikirjaa kuunnellen.

Tämän viikon "ennen"-kuva onkin viime viikon "jälkeen"-kuva, eli en ole tätä tässä maratonkeskiviikkojen välissä ehtinyt pistellä lainkaan:


Neljä tuntia siis pistelin (klo 17-21), ja melkeinpä voi tätä edistymistä katsellessa todeta, että yhteen kukkaan menee yksi tunti. Ja näitä kukkia tässä tulee olemaan vielä paljon, nämä nyt kuvassa näkyvät ovat vieläpä niitä pienimpiä. Ihanaa kyllä pistellä näitä kukkia, teen niissä yleensä terälehden kerrallaan, se rytmittää pistelyä kivasti. Ja kun nämä ovat keskenään kaikki ihan erilaisia, niin kuin kukat luonnossakin! :)

Virkattukin on ahkerasti, huomenna varmaan näette jotain valmista. Palataan siis pian! :)

2 kommenttia:

  1. Couleur d'Etoilet on niin ihania! Mun pitäis tehdä itsellenikin ne kaksi talvimallia jotka tein Tuulalle pari-kolme vuotta sitten synttärivaihdossa, tuolla ne odottaa varastossa. Nuit Blanche ja Un Hiver à la Montagne.

    Hienosti edistyy, taas tuli muutama uusi kukkanen kuvaan. :)

    VastaaPoista
  2. Hienosti pistelyt edistyy ja kaunis on jälki. Jäin miettimään, että onko työn alla Usva-lanka...mutta sen näemme sitten myöhemmin.

    Voimia sairasteluun, toivottavasti syy löytyy pian ja toki myös vaivaan auttava hoito/lääke/apu.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)