Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, huhtikuuta 30, 2013

Ja vielä samaa sarjaa...

Päädyin sitten toteuttamaan idean, jonka sain nelisen tuntia sitten kirjoittaessani edellistä postausta. Siis sen idean yhdistää Bommix Bamboota kaksinkertaisen Virkkauslangan kanssa, koska muuta puuvillalankaa minulla ei tällä hetkellä ole ylimääräistä. Tästä tuli itse asiassa ihan hurjan kivan näköinen! :)

Sytomyssy
Tehty: 30.4.2013
Malli: Perusmyssy päälaelta alkaen
Lanka: Hjertegarn Bommix Bamboo koralli (433), Novita Virkkauslanka luonnonvalkoinen (010) ja vaaleansininen (116)
Langankulutus: 38 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: n. 55 cm
Muuta: Oysiin   

Edelleen siis sytomyssystä kyse. Näitä on niin mukava ja nopea tehdä! :) Ja saa kivasti tosiaan puuvillalankojen jämiä kulutettua, tai tässä tapauksessa bambulangan jämänyssäkän.

Virkkauslangasta valitsin kaksi väriä eli luonnonvalkoisen ja vaaleansinisen, joita virkkasin kaksinkertaisena tuohon mukaan. Bommix Bamboon sain kulutettua tähän ihan viimeistä senttiä myöten, pääteltäväksi jäi noin 3 cm pätkä lankaa. Jes! :)

Nyt ei taida enää tämän kuun puolella mitään valmistua, kun ei ole tällä hetkellä mitään keskenkään. ;) Periaatteessa toki ehtisin vielä vaikka yhden myssyn tänä iltana tehdäkin, koska ei tähänkään kulunut kuin se neljä tuntia, tai oikeastaan kolme, kun söin ja tein muitakin juttuja välillä. Mutta nyt taidan tänä iltana enää laittaa jotain uutta työtä alulle, jota jatkan sitten tulevina päivinä. Ja tietysti, kunhan olen ensin käynyt kuntopyöräilemässä, iltapalalla ja iltapesulla, niin tulen vielä tekemään sen kuukausiraportinkin.

Palataan siis hetken kuluttua, älähän karkaa koneen ääreltä mihinkään! ;)

Ei kommentteja:

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)