Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, maaliskuuta 13, 2013

Rock-oopperaan?

Olisiko joku blogini lukijoista kiinnostunut Jesus Christ Superstar -rockoopperasta? Minulla on lippu kiirastorstaille 28.3. klo 19.00 näytökseen Oulun Club Teatrialla, mutta en valitettavasti pysty itse lippuani käyttämään.


Lisätietoa esityksestä saa mm. täältä: http://www.omj.fi/2012/09/rockooppera-jesus-christ-superstar-paasiaisviikolla-club-teatrialla/

Ostin lipun jo viime lokakuussa, olin toiveikas sen suhteen, että olisin terve pääsiäisen aikaan. Periaatteessa voisin nykykunnossani tuon konsertin jaksaakin, mutta minulle tehdään se selkäydinpunktio uudestaan juuri edeltävänä päivänä, ja kokemuksesta jo tiedän, ettei sen toimenpiteen jälkeen kykene jalkeilla olemaan moneen päivään. Harmittaa, sillä olisin niin kovasti halunnut päästä tämän näkemään ja kuulemaan.

Jos siis joku haluaa minulta tuon lipun, niin ota yhteys sähköpostiin marska_77@yahoo.com

Maksoin itse lipusta 38 e, mutta hinnasta voidaan neuvotella. :)

Käsittääkseni tuohon näytökseen voi vielä ostaa lippuja, joten varmaan sinne kaverikin pääsee mukaan.

1 kommentti:

  1. Vinkiksi että jos et oo saanu myydyksi koita tori:fi . Siellä käy hyvin kauppa!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)