Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, maaliskuuta 08, 2013

Naistenpäivän iltana

Hyvää naistenpäivän myöhäisiltaa teille kaikille! :)

Naiseudessa minusta on parasta äitiys. Siksi naistenpäivänä sopii mielestäni esitellä hieman oman jälkikasvunsa tuotantoa.


Kuopus teki tässä eräänä päivänä itsestään hamahelmityön. Huomaatteko yhdennäköisyyden? ;) Vaatteet hän on onnistunut kopioimaan ainakin ihan täydellisesti! Perfektionismi taitaa olla periytyvää? ;)


Poika on ollut nyt pitkään pois päiväkodista, ensin puolitoista viikkoa sairastelun vuoksi ja nyt vielä hiihtolomaviikko siihen päälle. Ikävähän siinä tulee kavereita, ja varsinkin erästä tiettyä tyttöä. ;) Poika teki jo sairaspäiviensä aikana tyttöystävälleen kaulakorun, jonka hän aikoo maanantaina antaa tytölle, ja kaulakorun lisäksi hän antaa tämän hamahelmityön, josta kyllä tunnistaisin kyseisen tytön, vaikken edes tietäisi ketä kuva esittää. :) Hauskaa oli vain sinä aamuna, kun poika alkoi tuota tyttöystävänsä muotokuvaa tehdä, kun hän ei tiennyt minkävärinen mekko tytöllä on sinä päivänä päällä. Olisi kuulemma pitänyt soittaa tytön kotiin ja kysyä. Minä sanoin, että ei kyllä aleta ennen aamukahdeksaa soittamaan mitään "mitä sulla on päällä?" -puheluita... ;) Annoinkin pojalle vinkin, että jos hän tekee tytön lempivärisen mekon, niin melko varmasti tytöltä löytyy juuri sen värinen mekko kaapista. Poika vielä tehdessään selitti, että "tytöillä voi olla sillai että on mekko ja sen kans on t-housut!" T-housut on siis pojan nimitys pitkille kalsareille, ja nimen hän on keksinyt siitä, että aluspaidaksi puetaan yleensä t-paita, joten kalsareiden täytyy olla luonnollisestikin t-housut. Yhteisnimitys alimmaiselle vaatekerrokselle on t-vaatteet. :D Mutta tarkasti poika kyllä on tyttöjen pukeutumista seurannut, kun on huomannut tämän "mekko ja t-housut" -yhdistelmän.

Tänään naistenpäivän aamuna poika oli taas ehtinyt tehdä muutaman helmityön ennen kuin minä edes heräsin. Tuumasin herättyäni, että tänäänhän on naistenpäivä, jolloin poika heti näytti, mitä hän oli ehtinyt jo aamulla minulle naistenpäivän lahjaksi tehdä:


Meni tosin vasta iltaan, ennen kuin iskä ehti tämän ruusun silittää, mutta naistenpäivän puolella kuitenkin sain ruusun käteeni. Kiitos huomaavaiselle kuopukselle! :)

Hyvää viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Taitava poika, ruusukin on niiin hieno!

    VastaaPoista
  2. Taitava poika! Ruusu on tosi hieno :)
    Tutun näköinen paita pojalla päällä!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)