Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, helmikuuta 24, 2013

Viimeistä vaille

Esikoisen 1-vuotiskuvan ristipistotyö oli aikomuksenani saattaa valmiiksi helmikuun aikana. Vielä ei ole valmista, mutta paljoa ei puutukaan. Kyllä tämä vielä tässä kuussa saadaan kehyksiin ja seinälle! :)


Nyt on pisteltynä viisi värisävyä kuudesta, eli enää puuttuu vain valkoiset pistot, joita tulee tähän noin 500 kappaletta. Käytännössä se on yhden illan rupeama ja vielä helppo sellainen, koska tarvitsee vain täyttää tyhjät kohdat. :)

Suloista sunnuntain jatkoa ja mukavaa alkavaa viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Eipä oo sitten enää paljosta kiinni kuvan valmistuminen. Iso uurastus kohta valmiina!

  Ne edellisen postauksen villahousut yhdistettynä siihen siniseen palmikkomekkoon oli tosi hienon näköiset. Sun ei tartte kohta ostaa mitään vaatteita kaupasta, kun kudot tai virkkaat kaikki.

  Onhan niitä käsityölehdissä ollut ohjeita ainakin kudottuihin bikineihin, joten niistä vois varmaan viritellä sopivia alusvaateideoita:) Kaikki sävysävyyn, niin päällys- kuin alusvaatteetkin.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis työ ja ihanan pirtsakat housselit.
  Ota haaste vastaan blogistani.

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan on ihana taulu tulossa poikasi kuvasta! niin huolella ja tarkasti tehty. Olet aikamoinen käsityöntekijä,todella taitava ja ahkera tyttö.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)