Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 27, 2013

Sääriä lämmittämään

Taannoin valmistuneelle villamekolle kaveriksi olisin mieluusti halunnut tehdä sukat, mutta koska 100% käsinkehrätty villalanka ei taatusti kestä sukkalankana (lanka menee poikki helposti pelkästään vetäisemällä), niin tein säärystimet. En kylläkään ole vielä hoksannut, mikä idea säärystimissä on, koska varpaathan ne palelevat eikä sääret! Ja mitään "eriparisukkaa" ei voi laittaa varpaiden lämmikkeeksi; tarkoitan siis, että olisi "eri paria" mekon kanssa. ;) Ja minun varpailleni ei riitä mikään ohut sukkanen, vaan pidän kyllä ihan sandaalienkin kanssa aina paksua villasukkaa. :D Aika näyttää, miten tämän ongelman ratkaisen, kunhan tulee vastaani sellainen tilanne, että sen mekon voin laittaa päälleni. Mutta onpahan nyt ainakin säärystimet yhteensointuvat mekon kanssa, jos joudun turvautumaan johonkin vääränlaiseen sukkaan sitten varpaiden osalta. ;)

Säärystimet
Tehty ajalla: 23.-26.2.2012
Malli: 2 oikein 2 nurin -joustinta
Lanka: Luovon Puojin 2-säikeinen villalanka luonnonvalkoinen
Langankulutus: 73 g
Puikot: 3 mm
Koko: Mulle
Muuta: Ihan kivat  

Koska mekon hihat, vyötärö ja selkäosa ovat ihan 2 oikein 2 nurin -joustinta, ei näihin säärystimiinkään tarvittu sen kummempaa. Puikoilla oli 56 silmukkaa ja niillä tikuteltiin niin pitkästi, että pituutta tuli polvista nilkkaan. Oikein mukavaa neulottavaa siis! :)

Mukavaa viikon jatkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Nätit lämmittimet,niin herkät ja vaaleat <3

  VastaaPoista
 2. on niin lämpimän näköiset :)
  sulla on monta upeeta mekkoa/ tunikaa täällä.. mistä löytäisin malleja niihin ??

  VastaaPoista
 3. Jansku: Jokaisen valmistuneen työn alla kuvatekstissä lukee, mistä malli on peräisin, eli mikä lehti ja monesko malli siitä lehdestä, tai jos on netistä, niin ohjeeseen on linkki, tai jos ohje on omasta päästä, niin se on mainittu, mutta silloin siihen ei ole ohjetta, vaan se on päässäni. :)

  VastaaPoista
 4. Kivat säärystimet!
  Upeita nuo neulomasi mekot!
  Langat ne odottaa minullakin mekkoprojektia, mutta nyt on taas muutama kiinnostavampi projekti kesken.

  Pojastasi tekemä ristipistotyö on upea!

  Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)