Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, helmikuuta 09, 2013

Neljäs

Ristipistotyöhön on tullut taas yksi värisävy kokonaisuudessaan lisää:


Ensimmäisessä kuvassa tilanne kolmen värisävyn jälkeen, jälkimmäiseen kuvaan on ilmestynyt sitten neljäskin värisävy eli neljänneksi tummin harmaan sävy. Siinä olikin pistoja enemmän kuin missään muussa värisävyssä tässä työssä, joten aikaakin meni näiden pistojen tekemiseen parisen viikkoa. Vielä puuttuu kaksi vaaleinta värisävyä, ne tulevat kaikki tuohon pusero-osuuteen.

Olen ottanut tavakseni pistellä perjantai-iltapäivisin, jotta ristipistot etenisivät edes kerran viikossa jonkin verran. Tällä viikolla osallistuin kuitenkin ristipistomaratoniin, joka on aina keskiviikkoisin klo 17-21. Lopetin hieman ennen maratonajan loppumista, joten vajaa neljä tuntia tuli pisteltyä yhteen menoon. Laitan ne maratonkuvat tähän alle, jos haluatte katsoa, miten paljon edistystä ristipistoihin voi tulla vajaassa neljässä tunnissa:


Tässä siis maratonin "ennen" ja "jälkeen"-kuvat. Ja tosiaan eilen sitten pistelin neljännen värisävyn loppuun, siksi tuo aiemmin esittämäni kuva on pidemmällä kuin nämä maratonkuvat. :)

Nyt on kyllä tämäkin pistely sillä mallilla, että mieli tekisi rykäistä se samantien valmiiksi, ei enää puutu kuin noin 1900 pistoa. :)

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hieno pistelytyö, ja ihana aihe!

    Käyn täällä kurkkimassa oikeastaan päivittäin, joten koin ihan velvollisuudeksi käydä ilmoittautumassa :).

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)