Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 20, 2013

Kuuminta hottia?

Olen ihan pihalla kaikista muotiin liittyvästä, joten kertookaapa mulle, onko tää ihan in vai out?


Villasortsit ovat takuuvarmasti ainakin kuumat eli hottikset, mutta muuten ajatus tuntuu hassulta. Koska villa = talvi ja sortsit = kesä. Jollei sitten käytä niitä tälleen kuin kuvassa. Kerran oon telkkarissa nähnyt jollain naisella sortsit sukkahousujen päällä, mutta ne taisivat olla ihan tavalliset sortsit ja nailonsukkikset, eikä villasukkahousujen päälle vedetyt 7 veljestä -neulesortsit kuten mulla kuvassa. ;)

Aikuisten oikeesti en ole tehnyt villasortseja, vaan nämä saavat vielä jatkoa. Halusin vain tehdä nämä sovitusasteelle, jotta näen, mahtuvatko jalkaani vai menevätkö purkuun, ja on jatkossakin sitten helpompi testailla. Loput näette sitten valmiina. :)

9 kommenttia:

 1. Arvelisin, että nuo ovat ihan uusinta ja kuuminta muotia!

  VastaaPoista
 2. Villasortsit on ehdottomasti kuuminta hottia. :D

  VastaaPoista
 3. Villasortsit on ehdottomasti kuuminta hottia. :D

  VastaaPoista
 4. Meillä neiti kerran pyys tekemään tuommosia ja alotinkin. Jostain syystä homma ei oikein saanu riittävästi tuulta ja purkasin pöksyt. Tarkotukseni oli kyl tehä niistä nk. syksy- tai kevätkäyttöset joihin ois tullu vaikka leggingsit alle. Farkkusortsejahan nuorisolla ainakin näkyy olevan siihen tyyliin. Tiiä sitte tänä kesänä.

  VastaaPoista
 5. Ihaninta kuuminta hottia ovat nämä ihanuudet.

  VastaaPoista
 6. Hekotusta... Oikeasti meni hetki hysteerisen hihityksen kourissa, ajattelin että just, nyt on Mari seonnut! :-D Varmaan näille tällaisenaankin joku käyttötarkoitus voisi löytyä, mutta luulen, että pidempilahkeisena versiona enemmän kuitenkin. Kaunis väri!

  VastaaPoista
 7. Minä olen ihan surkea vastaamaan jos kysytään muodista, mutta jotenkin noin olen itsekin asiaa tuuminut - villaa talvella ja sortsit kesään.

  Mutta sehän on hyvinkin mahdollista että villasorsit on nyt se juttu. Ihan kuin uusimassa suuressa käsityössä olisi ollut jotkut neulotut shortist. Ja tämä homman voisi vaikka jatkojalostaa suunnittelemalla 7 veljestä bikinit ja Nalle uimapuvun ;D

  VastaaPoista
 8. No niin nyt sä teit ne, eikös tähän sitte kuulu tehdä se hihaton toppikin? mutta värihän on ihan väärä, senhän kuuluisi olla vanharoosamummokalsari-väri.

  -Kaisa J.-
  (jolla ei vieläkään ole omaa blogia...)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)