Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, helmikuuta 03, 2013

Dilipidappi dippidappi dilipidappi dippidappi...

Lapset näkivät mainoksen Rölli ja kultainen avain -elokuvasta ja halusivat päästä sen katsomaan. Koska minulla oli vielä sopivasti kolme elokuvalippua jäljellä (saadaan työpaikalta ostaa viisi lippua vuodessa hintaan 3 e/kpl, ja ne käyvät mihin tahansa leffaan tietyssä oululaisessa elokuvateatterissa), niin lähdin poikien kanssa Rölliä katsomaan. Kuopus oli tätä ennen käynyt päiväkodin kanssa kerran katsomassa "Lassie palaa kotiin" lasten elokuvafestivaalien aikaan, muuten tämä oli hänelle ensimmäinen elokuvareissu popcorneineen päivineen (popcornit kaatuivat penkille ennen kuin ehdimme edes istua...). Esikoinen on kerran käynyt iskän kanssa katsomassa jonkun elokuvan teatterissa, eli ei hänkään sen kokeneempi ole. Mieluummin katsomme elokuvat kotisohvalla ja ilman popcorneja, ne haisevat ihan kamalalle. ;)


Pitihän minulla olla perinteinen elokuvatekeminen mukana. :) Ihan tätä elokuvareissua silmällä pitäen laitoin eilen alulle mekon, jota olikin sitten helppo jatkaa pimeässäkin. Parisenkymmentä senttiä mekon helma kasvoi korkeutta elokuvan aikana, ja siis aikuisen mekosta on nyt kyse.

Kotona piti vaihtaa näihin toiset puikot, jotta saan viimeisteltyä erään toisen melkein valmiin neuleeni. Onhan noita puikkoja useampia samanvahvuisia, mutta vain yhdet lempipuikot, joiden pitäisi revetä kaikkialle. :) Huomenna varmaan saan sitten jo valmiista neuleesta tänne kuvia.

Mukavaa uutta viikkoa - ja ai niin: Rölli-elokuva oli hauska, suosittelen! :)

4 kommenttia:

  1. Hyvä tietää, että Rölli-elokuva oli hauska. Oon miettinyt, että voisin sen mennä lasten kanssa kahtomaan, jos se näille leveysasteille joskus maailmassa ilmaantuu.

    VastaaPoista
  2. Minkä ikäiselle tuota suosittelet?

    VastaaPoista
  3. -H- : Elokuvahan on sallittu kaikenikäisille, mutta en nyt ainakaan alle 3-vuotiaan kanssa menisi katsomaan. Täytyy kuitenkin jaksaa puolitoista tuntia istua katsomassa. Yläikärajaa tuossa ei onneksi ole. ;)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)