Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, marraskuuta 25, 2012

Sanavahvistus

Laitoin blogikommentteihin taas sanavahvistuksen päälle, vaikka tämä Bloggerin nykyinen sanavahvistus onkin niin kovin epäselvä. Viime aikoina blogiin on kuitenkin tulvinut niin valtavasti roskakommentteja, useita kertoja päivässä siis, että pistän sen vuoksi sanavahvistuksen päälle joksikin aikaa. Kokeilen ottaa sen jonkin ajan kuluttua sitten pois. Pahoittelen muutoksesta aiheutuvaa häiriötä! :)

4 kommenttia:

 1. asia selvä, on ehkä parempi näin. laitoin itse vielä vuodauksen puolella sen päälle kun siellä tuli myös aika paljon niitä

  VastaaPoista
 2. Asia ok. Sinulla on niin liikennettä täällä, että joukkoon mahtuu roskapostittajiakin :-(

  VastaaPoista
 3. No voi kenkkua kuulla, ..luulin, että bloggerisssa ei roskapostia liielmälti olekkaan. Tähän asti on ollut ainakin itsellä tuuria kun en ole puolen vuoden aikana saanut kuin kaksi roskapostia. Toivottavasti roskapostin tulo blogiisi rauhoittuu.

  VastaaPoista
 4. Minäkin luulin, ettei täällä Bloggerissa niitä roskakommentteja tulekaan. Harmi.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)