Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, marraskuuta 26, 2012

Peppi Pitkätossu

Hopsula heisula hopsansaa!

Nalle Kukkaketo -langan värikimara nimeltään "kesäkimppu" on houkutellut minua tekemään mahdollisimman näyttäviä neuleita. Muistanette kenties ihanaisen palmikkojakun ja iloisenkirjavat villahousut? Samaa sarjaa jatkavat nyt peppipitkätossumaiset ylipolvensukat, jotka eivät kuitenkaan ole eripariset, vaan raidat on yritetty saada täsmäämään jopa silmukantarkasti kohdilleen samanparisiksi.

Ylipolvensukat
Tehty ajalla: 13.-26.11.2012
Malli: Novita Kevät 2009 nro 15
Suunnittelija: Minna Metsänen
Lanka: Novita Nalle Kukkaketo kesäkimppu (829)
Langankulutus: 200 g
Puikot: 3 mm
Koko: Oma jalka 38/39
Muuta: Itselle   


Periaatteessahan nämä ovat ihan perussukat, mutta ohjetta tarvitsin vähän pohjekavennusten kanssa. Tällainen lanka ei oikein mitään kummempaa mallia kaipaa, näyttävyyttä syntyy jo näistä väreistä ja raidoista. Mutta vielä olisi kiva saada jotkut vähän lyhyempivartiset sukat samasta langasta. Ihan vaan siksi, että näitä ei voi käyttää ainakaan yhtä aikaa niiden villahousujen kanssa... ;) Onneksi tätä lankaa on tullut hankittua reippaasti silloin aikoinaan, jäljelle jääneistä kutoo kyllä vielä kaksi sukkaparia! Tämä on ehkä kaikkien aikojen ihanin Nallen värimaailma, siksi sitä olen niin paljon ostanutkin. :)

Hyvää tätä viikkoa - nautitaan vielä mainion marraskuun viimeisistä päivistä! :)

8 kommenttia:

 1. On siinä sukilla pituutta:) Kivan näköset hameen kans tai sitte mukavat housujen alla.

  VastaaPoista
 2. Ihanan iloisenkirjavat sukat :)

  VastaaPoista
 3. Oikein komiat sukat. Tuo on kyllä minunkin mielestäni sitä parasta Nalle-väriä. Usiat sukat oon neulonu ja kaikki on lähteneet sen tien tyttärien mukaan. Ihastuneet väreihin. Onneksi miekii jemmasin lankaa muutaman kerän, sillä saaneeko kohta mistään tuota raidoitusta.

  VastaaPoista
 4. Komeat on sukat. Mä en malttais täsmätä noin tarkkaan, siitä hatun nosto sulle.

  VastaaPoista
 5. Hienot sukat, on ollu iso työ tehdä varsia :)

  VastaaPoista
 6. Todella näyttävät ja kauniit sukat! On siinä ollut neulominen. :)
  Minäkin tykkään tästä värimaailmasta. En vain aikanaan tullut hamstranneeksi, joten taitaa olla vain 1 tai 2 kerää omassa kaapissa.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)