Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Simo Siili

Eilen meidän lähistöllä tepasteli siili. Satuin huomaamaan sen pienellä kävelyretkelläni ja huikkasin asiasta lapsille, jotka leikkivät ihan siinä lähellä koulun pihalla, ja soitinpa vielä miehenikin paikalle kuvaamaan.


Lapsille tämä oli ensimmäinen kerta, kun näkivät siilin ihan livenä. Kovin oli arka siili, ei kylläkään lähtenyt juoksemaan pakoon, mutta välillä veti päänsä piikkien alle piiloon. Ja tuhisi ihanasti. :)


Siiliparkaa varmasti palelsi pakkaspäivänä, ja taisi olla kaveritkin häneltä hukassa. Löytyiköhän syötävää ennen talvilevolle menoa?

3 kommenttia:

  1. Teilläpäin ei mahda olla kovin paljon siilejä jos nyt vasta lapset pääsivät näkemään ensimmäisensä. Söpönen :)

    VastaaPoista
  2. Ihana siili.<3 Hyvän kuva. Joskus niitä näkee ..kesällä yksi tassutteli meidän takapihalla, mutten en ehtinyt kunnon kuvaa saada kun luikki jo aidan alta pakoon.

    VastaaPoista
  3. Ompa se iso! Vai johtuneeko jotenkin kuvakulmasta.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)