Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, lokakuuta 24, 2012

Novitan Joulu-lehdestä

Pistänpä tänne tiedon, jonka juuri sain sähköpostitse Novitalta. Nimittäin kun viime viikolla tekemäni Novita-katsauksen yhteydessä kerroin tilanneeni jo ennakkoon Novita Joulu -lehden, niin kommenttiin tuli kysymys, että miten sen voi tilata, kun Novita nettisivuilta sitä ei löydy.

Minä tilasin lehden ennakkoon laittamalla sähköpostia Novitan tilaajapalveluun, ja sain juuri äsken vastauksen, että tilaukseni on hyväksytty. Samassa sähköpostissa kerrottiin (vastauksena ihmettelyyni, miksei lehteä ole mahdollista tilata netin kautta), että lehti tulee nettisivuille myyntiin vasta 13.11. eli lehden ilmestymispäivänä. Siis jos lehden haluaa tilata ennakkoon ja kotiinkannettuna ilmestymispäivänä, niin tilaus täytyy tehdä sähköpostitse.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Täällä myrsky soittaa sinfoniaa, sitä on ihanaa kuunnella ja nautiskella sisätiloissa. Syksyä parhaimmillaan! :)

 

2 kommenttia:

 1. Ihanaa blogia pidät, jonkin aikaa jo käynyt lueskelemassa lähes päivittäin. Vielä en ole kuijaksi liittynyt ja kommenttejakin jätän lukemiini blogeihin aniharvoin (laiskuuttani varmaankin).
  Nyt ajattelin jättää kommentin, kun yritin itse tilata tuolta sähköpostin kautta tuon Novitan Joululehden. vastasivat että vasta 13.11. voi tilata verkkokaupan kautta, että sähköpostilla ei voi tilata! Sulla on käynyt tuuri, että sait tuota kautta ennakkotilauksen sisään.
  Mukavaa loppusyksyä!

  Terv. Salla

  VastaaPoista
 2. Salla: Kiitos tiedosta! Minulle tosiaan tuli vastaus, että tilaukseni on vastaanotettu, mutta ehkä ovat sen jälkeen muuttaneet linjaansa. Tai sitten Novitan asiakkaille on eri käytäntö, itse laitoin tilaukseeni myös asiakasnumeron mukaan. No, joka tapauksessa lehden varmaan saa ennemmin tai myöhemmin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)