Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Ristipistopäivitys

Sunnuntai oli selvästikin neulan ja langan päivä. Kaikki tekeleet eivät onnistuneet (ks. kaksi edellistä postausta), mutta onneksi kuopus suhtautui asiaan ymmärtäväisesti: "Kyllä sää äiti sitten onnistut, kun oot taas terve." :) Mukavaa kuitenkin, että ristipistojen ompelu sujuu vähän paremmin kuin muut ompeluyritykset.


Kummasti tämä työ on taas edennyt muutamassa päivässä. Ensimmäinen kuva on siis muutaman päivän takaa, ja tähän jälkimmäiseen on tullut taas yksi väri lisää kokonaisuudessaan. Vielä kaksi väriä jäljellä. Kuvat on muuten otettu vähän eri valaistuksessa ja selvästikin hieman eri kuvakulmista, joten näissä saattaa sen vuoksi olla vähän värit pielessä, mutta kyllähän noista kuitenkin näkyy se, että pistoja on tullut lisää. :)

Hauskaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)