Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, lokakuuta 21, 2012

Lempipikkareiden uusi elämä osa II

- Ei tästä hernepussia tullutkaan.
- No, mikä siitä sitten tulisi?
- Siitä tulisi kissa!

Joskus voi käydä niin, että kun hiiri ryhtyy kissalle - tai tiikerille - räätäliksi, niin kaikki ei suju ihan suunnitelmien mukaan.

Muutama tunti sitten esittelin ylpeänä lapseni vanhoista alushousuista tekemäni hernepussin. Hetken leikkimisen jälkeen huomasin, että pussista alkoi saumat repeillä ja niihin ehti tulla jo herneenmentävä aukko. Vanhojen pikkareiden kangas on yksinkertaisesti niin haurasta, ettei se kestä enää mitään, ainakaan herneiden painoa ja heittelyä. Ehkä siinä on syy siihen, miksi pikkarit ylipäätään hajosivat!

Mutta tämä äiti ei luovuta, kun on kerran tullut luvattua lapselle, että hänen rakkaista alushousuistaan tehdään muistoksi jotain kivaa. Ensin yritin tehdä hernepussiin vahvikeompelut, mutta nekään eivät kestäneet. Sitten ei auttanut kuin tyhjentää herneet pois - arvatkaa mitä meillä syödään lähipäivinä? ;) - ja täyttää pussukka vanulla. Vasta sen jälkeen syntyi idea siitä, mitä tuosta epämääräisestä pötkylästä voisi syntyä. Kaikki tämä tapahtui sen vartin-puolituntisen aikana, minkä pojat olivat ulkoilemassa iltapäivällä. Ja kun pojat palasivat sisälle, kuopusta odotti uusi yllätys:

Kissa nimeltä Tiikeri
Tehty: 21.10.2012
Kangas: Entiset pikkarit, jotka ehtivät käväistä hernepussinakin parin tunnin ajan
Koko: Venynyt jo muodottomaksi, kokoa hankala hahmottaa
Muuta: Pikkareiden uusi elämä osa 2

Kissa sai nimekseen Tiikeri kankaan kuvioiden mukaan. Aiemmin päivällä nakkasin osan revenneistä pikkareista roskiin, mutta kaivoin sieltä nyt jonkun kankaanlipareen, josta ompelin kissalle hännän. Naama on piirretty ihan tussilla.

Saa nähdä, kauanko tämä kestää halimista. ;) Jos ei kestä, niin sarja saanee jatkoa. Mitähän tästä voisi seuraavaksi tehdä? ;)

4 kommenttia:

 1. Voi että kun oli mukava tarina. Kisuli on kivan näköinen !!

  VastaaPoista
 2. Luin taas useamman kirjoituksesi blogikierrosta tehdessäni. Moneen olis voinu kommentin kirjoittaa mutta . . .
  Messuilla mä kirjoitan muistiin mikä kiinnosti ja sitten uutta kierrosta tehdessä huomaan, että eipä tuo oikeasti kiinnostakaan yms. Monta turhaketta jää ostamatta kun "antaa ajan hieman kulua".
  Pistelytyösi on kivasti edistynyt.

  VastaaPoista
 3. Ihana juttu. Ei tullu hernepussia, mutta tuli Tiikeri-kissa. Ihanan sentimentaalista.

  Tänään tuli ittelle vastaavanlainen juttu eteen. Äitini toi mummon jäämistöstä käsipyyhkeen, mikä oli tehty vanhasta vanhasta sokerisäkistä(?), johon mummo oli kirjaillut vielä linnunsilmäpistoin nimikirjaimet. Äitini oli pienenä tyttönä samaiseen käsipyyhkeeseen pyyhkinyt käsiään. Pyyhkeessä lukee tekstiä, minkä juuri ja juuri saa selvää: FOR_FINLAND, INC.SUOMEN HUOLTO
  HELSINKI,FINLAND ja jotain hiukan epäselvää.

  Kangas edelleenkin kuin uusi.:-D

  Hykerryttäisi tehdä tyynynpäällinen :-D

  En ihan kaikkia pyyhkeitä ehtinyt läpi katsastaa, mutat joukossa on varmaan mummon käsin kutomiakin pyyhkeitä.

  -siperoinen-

  Tiikeri-kissalle pitkää elämää. Kuinkahan monelle sukupolvelle kestääkään?

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)