Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, syyskuuta 18, 2012

Syksyä

Syksyn hypetys jatkuu tässä blogissa.


Syksyllä ei ole kiva olla kipeänä, koska silloin ei pääse ulos, ja juuri silloin eniten mieleni tekee ulkoilla ja nauttia syksystä kaikin aistein. Päätin kuitenkin sunnuntaiaamuna uhmata kuumetta ja kipujani ja käydä pienen hetken ulkona, koska ei jatkuva sisälläolo ja makaaminenkaan voi tehdä hyvää. Ihan vaan tuossa lähimetsässä kävin, ehkä 100 metrin säteellä kotoani, puolisen tuntia tassuttelin jalkeilla. Totesin, että jalat eivät kanna vielä riittävästi ja maailma tuntui pyörivän ja keinuvan. Mutta sain tuotua syksyä kotiin näiden kuvien muodossa. Nämä saavat nyt riittää siihen asti, että pääsen kunnolla liikkeelle. Toivottavasti se tapahtuu vielä tänä syksynä. Luonto muuttuu niin äkkiä, viikossa oli syksy edennyt taas paljon pidemmälle, ja aina vaan kauniimmaksi.

 

6 kommenttia:

 1. Syksyinen luonto on niin kaunis! Parempaa vointia toivoen.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti viimein alkaisi vointisi kohentua!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tosiaan vointisi alkaisi parantua ja pääsisit nauttimaan syksystäkin kunnolla!

  VastaaPoista
 4. voi vielä vaan kipeenä :(
  meilläkin sairastellaan, tuo perheen pienin. mutta mä oon saanut tässä parin päivän aikana pitkävartiset villasukat valmiiksi. nyt koitan miettiä mikä ajatus mulla oli niistä Luodon langoista... en muista enää.
  paranemisia

  -kaisa-

  VastaaPoista
 5. Olen seuraillut blogiasi jo pitkään, harmitellut sairastamistasi. Oliskohan syytä hakeutua yksitiselle lääkärille kun omalääkäri suhtautuu noin välin pitämättömästi. Pitäähän tuossa jo tehdä tarkempia tutkimuksia. En ole koskaan kuulut, että virus jyllää ihmisessä kuukausia. Vaadi tutkimuksia.
  Vappu

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)