Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, syyskuuta 17, 2012

Ihanan marikas :)

Vaikka käsitöiden tekeminen - kuten kaikki muukin tekeminen - on ollut viime aikoina vähän hitaanpuoleista, niin sain kuin sainkin tänään valmiiksi villatakkini. Sillä seurauksella kylläkin, että kun viimeinen nappi oli ommeltu, niin painoin poskeni villatakkia vasten ja nukahdin samantien. ;)

Palmikkoneuletakki
Tehty ajalla: 4.-17.9.2012
Malli: Novita Kesä 2012 nro 63
Suunnittelija: Lea Petäjä
Lanka: Novita Rose Mohair luonnonvalkoinen (010), Nalle Kukkaketo kesäkimppu (829)
Langankulutus: 602 g
Puikot: 7 mm
Koko: M
Muuta: Napit Ompelutalosta


Takki on kyllä ihanan värikäs, ja taas niin marimainen, eli "marikas". :) Ohjeessahan oli käytetty ihan eri värimaailmaa, mutta minä rohkeasti otin tämän lemppari-värimaailmani ja yhdistin sen luonnonvalkoiseen Rose Mohairiin. Tosi kivasti tuo luonnonvalkoinen rauhoittaa ja tasapainottaa noita värikkäitä raitoja. Luonnonvalkoiset napitkin sopivat loistavasti tähän, vaikka ne aika pikapikaa kävinkin hakemassa Ompelutalosta eräällä lääkärireissuistani, ei ollut silloin aikaa jäädä valikoimaan enemmälti.


Pahoittelen vähän tuota mannekiinin apeaa ilmettä kuvissa. Kahdeksas päivä peräkkäin kuumeilua ja yli kolme ja puoli kuukautta päällä ollut "virus" verottavat jo voimia. Tämänpäiväisen lääkärin mukaan minulla olisi siis ihan vain virustauti, joka on jyllännyt kesäkuun alusta saakka. Voihan se toki niinkin olla, joskushan tuollaiset jää päälle ja pukkaavat vain lisää ja lisää oireita ennen kuin ehtii edellisistä parantua. Jos olisikin tässä kaverina jotain "normaalia" flunssaa tms., mutta kun ei ole edes nuhan tai yskän poikastakaan, ainoastaan kuumetta ja kipuja ympäri kroppaa. Oma diagnoosini on JPK eli Joka Paikka Kipeä. ;) Villapeiton alla pötkötteleminen onneksi vähän helpottaa oloa silloinkin, kun särkylääkkeet eivät auta. Onneksi mulla oli tätä ennen se peittomania, onpahan lämpimiä peittoja, joihin kääriytyä. :)

Omasta olostani huolimatta toivotan kaikille ihanaa syksyistä viikkoa! :) Tänään nautin kuunnellessani sateenropinaa ikkunaa vasten, ja jaksoinpa pitkästä aikaa aloittaa uuden äänikirjankin. Ja lääkärireissulla aloitin uuden neuleen, samoista ihanista väreistä kuin tässä neuletakissakin. :)

14 kommenttia:

 1. Lankoja yhdistelemällä voi tosiaankin saada mielenkiintoisen pinnan aikaiseksi. Tuohon villatakkiin on varmasti ihana kääriytyä kipeänä (ja tietysti muulloinkin).

  VastaaPoista
 2. Onpa pirtsakka villatakki, toivottavasti se lämmittää ja karkottaa pöpöt pois :)

  VastaaPoista
 3. Ihana villatakki! Voi että tuota tautia. Miten se saataisiin ajettua pois? Jaksamista!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin juuri suunnitteilla monivärinen yhdistelmätakki toisen Marin ohjeella. :) Paranemista sinne, jospa vihdoin alkaisi helpottaa!!

  VastaaPoista
 5. Nämä sinun "marimaiset" neuleet on kivoja.
  Nätit ja pirteät värit.
  Voi kurjaa tuota tautia. Toivottelen paljon paranemista :)

  VastaaPoista
 6. Nätti takki tulikin! Ja ihana uusi sana "marikas"! :) Parenemisia!

  VastaaPoista
 7. Kauniin neuleen olet taas tehnyt!

  Eihän vain ole punkki päässyt puraisemaan? Sen jäljiltä saattaa saada pitkän ja sitkeän taudin.

  VastaaPoista
 8. Ihanat värit takissasi! Toivottavasti tauti alkaa hellitämään, pelkillä kivuilla olisin "ehdottanut" diagnoosiksi fibromyalgiaa.

  VastaaPoista
 9. Ihanat värit takissasi! Toivottavasti tauti alkaa hellitämään, pelkillä kivuilla olisin "ehdottanut" diagnoosiksi fibromyalgiaa.

  VastaaPoista
 10. Näyttää niin lämpimältä ja valkoinen on todellakin sellainen rauhoittava väri. Nopeaa paranemista!

  VastaaPoista
 11. Nätti takki ja ihan sinun värisesi! Harmi, kun minun yliherkkä ihoni ei kestä Nallea edes sukkina. Paranemista toivottelen.

  VastaaPoista
 12. Kiva villatakki!
  Kyllä sinua nyt koetellaan tuon sairauden kanssa. Toivottavasti pian jo paranet. <3

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)