Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, elokuuta 16, 2012

Arvontavoitto

Minullahan on tunnetusti hyvä tuuri arpajaisissa, varsinkin blogiarpajaisissa. Siinä on yksi syy, miksi yleensä jätän kaikki blogiarpajaiset väliin, koska on ihan reilua antaa välillä muidenkin voittaa ja toisekseen en välttämättä hirveästi halua kotiini mitään, mille ei ole akuuttia tarvetta. Ylipäätäänkin kartan kaikkia arpajaisia juurikin tämän "turhan tavaran" pelossa. ;) Mutta joskus, kun arvonnan palkinto on tiedossa ja se on sellainen, mikä itseäni houkuttelee, niin saatanpa osallistuakin. Ja kun minulla tuppaa sitä tuuria olemaan, niin nytkin napsahti voitto Leenan blogissa, ja palkinto saapui tällä viikolla postissa:


Lämmin kiitos Leenalle ja hyvälle tuurilleni! :) Eiköhän tästä lehdestä pisteltävää löydy. Ja tämä taitaa olla ihan Pariisista saakka tuotu? :)

Huhuilen tässä samalla täälläkin itselleni seuraajaa Oulunseulun Neuletapaamiset -blogin ylläpitäjäksi. Viimeisen vuoden aikana olen käynyt neuletapaamisissa aika harvakseltaan, ja nyt näyttäisi siltä, että tapaamiset tulevat jäämään minulta jatkossa kokonaan väliin, joten en koe enää mielekkääksi jatkaa tapaamisten organisoijana, jos en niissä itse enää juurikaan käy. Isoa työtä siinä organisoinnissa ja tapaamisblogin ylläpitämisessä ei ole, ja voin antaa siihen myös opastusta. Ja joka tapauksessa olen päättänyt luopua tästä kunniatehtävästäni riippumatta siitä, tuleeko tehtävään jatkajaa vai ei. Tehtävästä kiinnostunut voi ottaa mahdollisimman pikaisesti yhteyttä minuun sähköpostilla marska_77 at yahoo piste com. Kiitos! :)

Mukavaa päivänjatkoa! :) Minulla onkin tänään vähän lyhyempi työpäivä, mutta vastineeksi siitä olen sitten lauantaina myös töissä. Vähän tavallisuudesta poikkeavia työtehtäviä taas luvassa, mutta innolla olen menossa kohti uusia haasteita. :) Toivottavasti sinullakin on tänään mukavia haasteita edessä, töissä tai harrastuksissa! :)

 

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvästä voitosta! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea. Oletpa saanut kivan palkinnon. Kivaa odottaa, mitä inspiraatioita saat aikaan.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)