Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, elokuuta 16, 2012

Myssyttelyä (vaihteeksi)

Aloitin sunnuntai-iltana neulomaan itselleni hauskaa jämälankaneuletta, jonka ajattelin edistyvän kivasti bussimatkoilla ja palavereissa. Mutta onneksi hoksasin, että jos työstä roikkuu kuusi lankakerää, niin se ei välttämättä ole ihan parhain mahdollinen reissuneule. Ja kotineuleena se edistyy t-o-d-e-l-l-a h-i-t-a-a-s-t-i. Adagio piu lento. Suurin osa ajasta menee toisiinsa sotkeutuneiden kerien selvittelemiseen.

Bussi- ja palaverikäsityöksi päätyi siis maanantaiaamuna käsilaukkuun yllättäen sytomyssyvirkkuita. Alkaa kohta myssylangat loppua, mitähän tämän jälkeen keksin survoa laukkuuni?

Sytomyssyt 5 kpl
Tehty ajalla: 13.-16.8.2012
Malli: Perusmyssy päälaelta alkaen
Lanka: Gedifra Fiorista Fino moniväriset (6323, 6325, 6326, 6328 ja 6329)
Langankulutus: 250 g
Virkkuukoukku: 4,5 mm
Koko: n. 55 cm
Muuta: Oysiin

Voi että näistä väriä vaihtavista Gedifran langoista tulikin hienoja myssyjä! :) Kaupassa nämä kerät näyttivät niin kamalilta, että oli pakko ihan mielenkiinnosta ottaa niitä kokeiltaviksi, ja tässä nämä upeat lopputulokset sitten ovat! :)

Tänään oli tosiaankin vähän erilainen työpäivä, josta ei etukäteen oikein tiennyt, mitä on odotettavissa. Rauhallista oli, mutta todennäköisesti viikonloppuna samassa työtehtävässä on sitten vilkkaampaa. Tai sitten ei. Joka tapauksessa tuli tänään nähtyä vilaus mm. pääministeristämme (no, siitä vilauksesta en olisi niinkään perustanut, en kestä katsella häntä edes telkkarissa ;) ), ja sitten tuli vähän shoppailtua, kun nämä sattuivat olemaan ihan muutaman metrin päässä työpisteestäni:


Otin näemmä kuvan vain tästä käsityöaiheisesta kirjasta, eli entisten pehmoneule/-virkkuukirjojeni kaveriksi tuli hommattua tällainen. Mutta ostin myös työkäyttöön pari muuta kirjaa, en ottanutkaan niistä kuvaa blogia varten. Suur-Oulun messuilla ja kirjamessuilla olen siis tämän päivän ollut, ja olen vielä lauantaina ja maanantainakin, kovasti odottelimme lapsiparkissa kavereita sinne hoitoon, mutta tänään oli tosiaan hiljaista. Lauantaina luultavasti kuhisee sitäkin enemmän, toivottavasti. :) Itse messut ehdin kiertää kevyesti vartissa ja totesin, että kyllä ne kädentaitomessut ovat enemmän mun juttuni. ;)

Hyvää viikonlopun odotusta!

 

6 kommenttia:

 1. Ihania värikkäitä myssyjä. Sain tuon kuvan kirjan lapsilta äitienpäivälahjaksi vuosi sitten. Ihania malleja-tosin ei ole kuitenkaan tullut tehtyä kuin unilelu "Nukumatti" , josta tuli kyllä tosi kiva unikaveri pikku Maunulle.

  VastaaPoista
 2. Yllättävän kiva lanka tuo Gedifra Fiorista!

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäitä myssyjä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Oikein kivoja myssyjä kaikki!

  VastaaPoista
 5. Kivoja värikkäitä myssyjä :)

  VastaaPoista
 6. Hauskan värisiä myssyjä! Olet kai huomannut, että saimme taas lahjoituslankaa sytomyssyihin. Sitä voi hakea Luomoavasta Langasta, oli ainakin eilen iltapäivällä vielä jäljellä.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)