Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, kesäkuuta 11, 2012

Chelsea

Lauantaina viestittelin kummitytön äidille ja kyselin tytön synttärilahjatoiveita kuukauden päästä olevaa merkkipäivää silmällä pitäen. Ajatuksenani oli, että voisin jatkaa vielä Barbie-linjalla, sillä kuulemma tyttö tykkää leikkiä barbeilla, ja kummitäti taasen tykkää tehdä niille vaatteita, joten se on vähän niin kuin yhteinen intressimme. ;) Ja kun pari vuotta sitten tyttö sai lahjaksi äiti-Barbien, vuosi sitten isi-Barbien, niin eikös nyt olisi lapsi-Barbien vuoro...? Ajatus kuulosti tytön äidistä hyvältä, ja kun mieheni sattui olemaan juuri lähdössä kaupungille, niin pyysin häntä käymään lelukaupassa vilkaisemassa, löytyisikö sieltä sellaista Chelsea-nukkea, jonka olin nähnyt yhdessä Barbie-mainoksessa. Sanoin vielä saatteeksi, että jos löytyy, niin tuo saman tien kaksi, eli toinen mulle malliksi vaatteiden tekoa varten. :)

Nuket tulivat, ja kun olin valinnut, kumpi jää minulle ja kumpi lähtee lahjaksi, niin alkoi heti syyhyttää sormia vaatteiden suhteen. Ja niin syntyi muutama asu laitettavaksi kummitytön synttärilahjan mukaan. Kuvissa oleva mallinukke on kylläkin se mun oma Chelseani, mutta kummityttö saa lähestulkoon samanlaisen, se on vielä paketissaan. :)

Chelsean vaatteet 5 kpl
Tehty ajalla: 9.-10.6.2012
Malli: Oma
Lanka: Novita Virkkauslanka luonnonvalkoinen (010), roosa (550), sininen (116) ja vihreä (381), Puppets Eldorado no 10 tummankeltainen (07524) ja vaaleankeltainen (07516)
Langankulutus: Vaaleanpunainen asu 3 g, sini-vihreä asu 5 g, keltainen asu 6 g, yhteensä 14 g
Virkkuukoukku: 1,25 mm
Koko: Chelsea-nukke
Muuta: Kummitytölle

Taas kerran pakko todeta, että on näissä kyllä yllättävän iso työ verrattuna valmiin työn kokoon ja langankulutukseen... ;) Mutta hauska oli näitä taas vähän näperrellä.

Chelsean korkeus on muuten 12 cm, kun taas Barbien koko on 29 cm, eli voitte jollakin tavalla sitä kokoa siihen suhteuttaa. :)

Hyvää tätä viikkoa!

 

7 kommenttia:

 1. Kyllä on neitoset somia, uusissa hienoissa vaatteissaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita!! Harmi, kun minulla ei ole enää tutuissa barbi-ikäisiä lapsia. Aikoinaan minäkin väkersin barbin vaatteita.

  VastaaPoista
 3. Tosi somia vaatteita olet tehnyt. varmasti kummityttösi iloitsee lahjasta.

  VastaaPoista
 4. Hurmaavia pikkuvaatteita. Näihin saa kyllä varmasti aikaa uppoamaan, kun on niin paljon näpertämistä ja päättelyä.

  VastaaPoista
 5. tosi kivoja asuja! mun pitäis ahkeroida kanssa tuollaisia ihan pieniä, mut ei oo inspis vielä iskenyt...

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)