Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 12, 2012

Langan tuloa ei voi estää

Lanka tulee langan luo. Sitä tulvii sisään ikkunoista ja ovista. Langan tuloa ei voi estää, vaikka kuinka yrittäisi.

Mulla on herännyt epäilys, että lankavalmistajat ovat tarkkailleet minua ja todenneet yhteistuumin, että tuolla ressukalla ei ole vielä riittävästi lankaa, ja epätoivoisen tilanteen pelastamiseksi ovat alkaneet nyt lahjoittaa minulle lankojaan. Parisen viikkoa sitten minulle tuli yksi alpakkalankanäyte ihan ilmaiseksi, ja nyt sitten postissa odotti paketti, jota en ollut edes tilannut. Novita oli asialla tällä kertaa:


Hah! Osuinpa oikein veikkauksessani, että olen ehkä voittanut lankaa jostain. :) Vaikka ihan periaatteesta en osallistu arvontoihin, jollen tiedä palkintoa etukäteen ja jos palkinto ei miellytä minua. Tapanani on kuitenkin käydä aina äänestämässä Novita-lehtien parasta neulemallia, ja muutenkin kyllä aktiivisesti äänestän kaikissa mahdollisissa Novitan kilpailuissa, enimmäkseen siksi, että haluan sillä tavalla sanoa oman mielipiteeni, en niinkään palkintoja havitellakseni. Nyt sitten kuitenkin napsahti arpavoitto kohdalleni Novita Kevät -lehden paras neulemalli -äänestyksessä. Palkinnoksi tuli kolme kerää beigeä Crystal-lankaa. Ei mitään hajuakaan, mihin voisin nämä käyttää (joskus olen maininnut täälläkin, että nuo paljetit eivät kauheasti minua innosta), mutta lämmin kiitos Novitalle kuitenkin! :)

 

3 kommenttia:

  1. Ihana palkinto, onnea voitosta! Päättelisin, että paljettien lisäksi värikään ei ole ihan ominta sinua? Jotain mukavaa lahjaksi ehkä? :-)

    VastaaPoista
  2. Miten minusta tuntuu, että paljettien lisäksi langassa tökkii myös beige väritys ;-). Mutta ainahan jo pelkkä voittaminen on kivaa.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)