Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, maaliskuuta 13, 2012

Vihdoin viimein!

Taisin jo kertoakin, että olen metsästänyt meidän makkariin ja vähän keittiöönkin verhokankaita. Ei vain sitä täydellistä ole löytynyt, vaikka ihan Ruotsia myöten on etsitty. ;) Sitten ihan vahingossa hoksasin netistä, että Oulussahan on ollut jonkin aikaa Modernica-kangaskauppa, joka kylläkin on nyt lopettamassa ja heillä on loppuunmyynti. Kun netin kautta pystyin etukäteen heidän valikoimaansa katselemaan, niin sieltähän alkoi ihan mieluisia kankaita osua silmään kohtuuhintaan.


Eihän nämäkään nyt ihan täydellisiä ole, mutta sellaisia, joita voisin katsella vaikka nyt seuraavat 12 vuotta. Makkarin yksiväriset tummansiniset verhot ovat olleet käytössä kohta 13 vuotta - asunnot ovat vaihtuneet, verhot eivät. ;) Keittiötäkin haluan uudistaa, vaikka siellä on ihan miellyttävät verhot jo olemassa, mutta haluan sinne vähän muutakin tekstiiliä, joten teen sitten samasta kankaasta verhotkin. Tyynynpäälliselle on myös tarvetta.

Kukahan nämä sitten jaksaisi ommella?

Kaupungilla pyöriessäni sain myös aikaiseksi tehtyä asian, jota olen harkinnut jo aika pitkään:En ole vuosikausiin osannut pitää korvakoruja arkena (viimeksi käyttänyt arkena korviksia joskus ennen esikoisen syntymää eli 8 vuotta sitten), ja kun olen juhliin (eli maksimissaan kerran vuodessa) yrittänyt saada korviksia reikiin, niin aina siellä on joku tökännyt vastaan, ja itkun ja verenvuodatuksen kanssa olen saanut juuri ja juuri sinne menoaukon puhkaistua. Viimeksi yritin sitä hommaa joulukuussa, jolloin edellisistä juhlista ja korvakorujen käytöstä oli kulunut puolitoista vuotta, ja silloin ei enää mikään mennyt läpi. Hiljattain oivalsin, että ehkä ne reiät voi käydä uudestaan laitattamassa, ja tässä sitä nyt sitten ollaan seuraavat neljä viikkoa kultaiset sydämet korvissa. :) Tällaisia nappeja voisin osatakin pitää arkena, joten nämä saattavat jäädä paikoilleen sen neljän viikon jälkeenkin. Ei minulla taida kaapissa sitten ollakaan kuin yhdet korvikset, joita pystyn pitämään ilman allergiaoireita, mutta olisi niitä kiva sitten myös joskus pitää.

Kiitos edellisen postauksen kommenteista - beige väri ei töki langoissa niin paljon kuin paljetit. ;)

Nyt nukkumaan, että virtaa riittää huomiseksikin. Tämä viikko on alkanut kyllä ihan superenergisissä merkeissä, en muista milloin viimeksi minulla olisi ollut näin paljon virtaa. Vielä jos riittäisi ensi viikonloppunakin virtaa, niin saisi ommeltua ne verhot. Ompelukoneen virran otan kyllä seinästä. ;)

 

3 kommenttia:

  1. Hei! Tämä kommentti ei liity käsitöihin mitenkään, mutta laitan nyt tänne viestiä, kun en taaskaan pääse sähköpostiin. Eli laitan kuvia Ellistä, kunhan saan sen onnistumaan. Mikähän sähköposti mahtaisi toimia, jos vallan uuden osoitteen hankkisin? Terkkuja!

    VastaaPoista
  2. Onnea vain uusille korviksille. Itselleni on korvikset laitettu vasta noin 10 vuotta sitten, kun olin luvannut ne M:lle 10-vuotislahjaksi ja äidin piti näyttää, ettei se satu yhtään:)

    VastaaPoista
  3. Mulla on vähän sama juttu, korviksia tulee käytettyä ehkä pari kertaa vuodessa maksimissaan, ja aina verenvuodatuksen kanssa niitä saa laittaa. Varmasti aivan uusia reikiä on tullut jokunen tehtyä ;) Ehkä munkin pitäisi käydä teettämässä uudet reiät...

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)