Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, tammikuuta 31, 2012

Tammikuun raporttia ja helmikuun suunnitelmia

Näin on tätä vuotta lusittu jo 1/12. Ollaan nautittu ihanasta pakkasesta ja pidetty kädet lämpiminä puikkoja ja koukkua heiluttamalla. Aika hyvin tämä käsityövuosi alkoikin: Tammikuussa valmistuivat:

 • 12.1. Isoäidinneliötunika (virkaten ja neuloen), langankulutus 746 g
 • 16.1. Raitasukat (neuloen), langankulutus 148 g
 • 17.1. Vauvakortti (ristipistellen)
 • 20.1. Sytomyssyt 3 kpl (virkaten), langankulutus 100 g
 • 22.1. Sytomyssy (virkaten), langankulutus 40 g
 • 27.1. Pitsipolvisukat (neuloen), langankulutus 179 g
 • 28.1. Virkattu matto (virkaten), langankulutus 814 g
 • 30.1. Kaulahuivi (neuloen), langankulutus 100 g

Tammikuun langankulutussaldo oli siis peräti 2227 grammaa. :) Lankaa ostin 1464 grammaa, joten lankavarasto pieneni kuukaudessa 763 grammaa. Ihan hyvä kuukausi siis sen puolesta.

Tästä jatketaan vailla sen kummempia suunnitelmia uudelle kuukaudelle. Kesken on tällä hetkellä yhdet sukat ja yksi ristipistotyö. Niitä nyt ainakin tässä jatketaan, ja toivottavasti edes toinen esitellään helmikuussa valmiina. Aika moni lanka juttelee minulle korissaan, eli ei ole edelleenkään pulaa ideoista, ja parin päivän päästähän niitä ideoita taas ryöpsähtää postiluukusta sisään lisää. :)

Hauskaa helmikuuta - helmikuu on talvikuukausista minun suosikkini, ja heti syyskuukausien jälkeen seuraavaksi lempparein kuukausi. :) Nyt on talvi parhaimmillaan ja kauneimmillaan! :) Niin, itse asiassa juuri tänään töissä kysyin lapsilta laulun avulla: "Sanos mitä Pohjolaan talvi tuopi tullessaan..." ja lapset keksivät kaikkea mahdollista: "Lunta, pakkasta, lumiukkoja...", mutta sitten yksi lapsi vastasi: "Kauneutta, koska luonto on nyt niin kaunis!" Yksi lapsi sanoi jollain aiemmalla viikolla tuohon vastaukseksi: "Hyvää mieltä." Voi että, kun lapset ovatkin niin viisaita! :)

3 kommenttia:

 1. Tulinpahan täälläkin piipahtamaan pitkästä aikaa. Olen ollut vähän noin niikun uunoppina, enkä paljon kierrellyt täällä blogeissa tänä talvena....ans kattoo tuleeko muutosta sitten kevään tullen.
  Jopa olet saanut paljon aikaan ja niin kivaa, kun katselin päivityksiäsi pitkälle taaksepäin.
  Mutta jatkan nyt kierrostani ja toivotan sinulle hyviä käsityö hetkiä ja piellään pakkasia;).

  VastaaPoista
 2. Kylmä on keli ollut, mutta onneksi käsityöt lämmittävät. Milloinkahan sitä jaksaisi aloittaa ne housut, joista olen haaveillut jo pitkään?

  VastaaPoista
 3. Paljon olet saanut kivaa käsityösaralla aikaseksi vaikka töissäkin teet nyt täyttä päivää.

  Luminen Suomen talvi on minustakin ja varmaan monesta suomalaisesta kaunista ja ihan mukavaa aikaa.Vielä -20-25 asteen pakkasetkin ovat menettelevät.

  Tosin kuulun siihen enemmistöön , jotka eivät pidä yhtään yli -25 asteen pakkasista ja eivät myöskään yli + 30 asteen lämpimästäkään.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)