Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, tammikuuta 30, 2012

Heja Sverige!

Kas tässä uusin luomukseni:


Oho! Miten se nyt tuolleen sen kuvan otti? ;) Tällaista on blogikuvaajan arki, kun koittaa itsestään laukeavan kanssa sähläillä. Vaan kun sählää riittävän pitkään, niin lopulta joku otos sentään saavuttaa jo julkaisukelpoisuuden rajan. Joskin sitten täytyy vielä hiukan rajata kaikki epäoleellinen pois. Oleellista on se mitä tahdotaan esitellä, eli tässä tapauksessa kaulahuivi.

Kaulahuivi
Tehty ajalla: 27.-30.1.2012
Malli: Pidennetty helmineule
Lanka: Novita Nalle Kool Aid Ice Blue Raspberry Lemonade + Piña-Pineapple + 011
Langankulutus: 100 g
Puikot: 4 mm
Koko: n. 13x180 cm
Muuta: Nå jåå.

Lanka on lokakuisen värjäyskurssin ihan vihoviimeistä saldoa sikäli, että oli ihan kurssin hetket käsillä, ja mulla vielä yksi Nalle-vyyhti liossa. Nakkasin äkkiä toisen pään kattilaan turkoosin värin kanssa, sitten kysyin kurssikaverilta, että pistäisinkö vihreää vai keltaista kaveriksi, johon kaveri vastasi että laita keltaista, ja sitten uitettiin se vyyhdin toinen pää keltaisessa. Äkkiä jäähdytys, paikat siistiksi ja kotiin. ;) Ei siis mitään käsitystä, mitä tästä oli tarkoitus tehdä... siis värjäysvaiheessa. No, kun kotona huomasin, että lankaan jäi hurjasti valkoisia läiskiä käytännössä melkein kaikkin kohtiin, missä väri vaihtuu toiseksi, ja sitten se otti vielä toisista värjätyistä langoista jotain oransseja pläjäyksiä sinne tänne, niin en halunnut tästä ainakaan sukkia tehdä, koska tulos olisi ollut taatusti eriparinen. Joten päätin tehdä huivin. No, viime viikonloppuna olin taas menossa samaan taloon kurssille, vaan en tällä kertaa kädentaitokurssille vaan ihan muunlaiselle, mutta piti kuitenkin teoriaosuuksia ajatellen saada käsille jotain näprättävää, niin äkkiä vaan otin tämän langan mukaani, eikä siinä ehtinyt mitään huivimalleja etsiä. Tein ihan vaan helmineuletta, ja tämmöinen tuli.

Ihan kiva - tiedän jo, minkä takin ja minkä turkoosin päänlämmittimen ja turkoosien käsienlämmittimien kanssa tätä aion käyttää. Eli sellainen syys-kevät-kaulahuivi tästä tuli. Värityksen perusteella vaan heräsi ajatus, että mahtaakohan toukokuun puolivälissä Luulajassa olla sellainen sää, että tarvitsisi kaulahuivia? Kun sattui tulemaan naapurimaan värit tähän... :)

Nautitaanhan näistä ihanista pakkaspäivistä, kun niitä vihdoin saatiin! :) Mukavaa tätä viikkoa! :)


2 kommenttia:

  1. Hauskan värinen huivihan tuo on :) Kaikkea kannattaa aina kokeilla...

    VastaaPoista
  2. Nättihän tuo on. Ei yhtään sinun tarvitse hävetä. Joka langalle on oma käyttötarkoituksensa. Joskus se vain valkenee yhtäkkiä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)