Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, syyskuuta 16, 2011

Pupu meni puskaan - HUU SAI SAI!

Muistatko vielä, kun kerroin pari viikkoa sitten hiippailleeni esikoisen kanssa puskissa ottamassa pipokuvia?

No, nyt on Novitan ja Kotivinkin tupsupipokilpailun osallistumisaika päättynyt (päättyi 15.9.), joten uskaltanen näyttää, millaisella tupsulla minä siihen osallistuin, ilman että tarvitsee pelätä tulevansa kopioiduksi. :)

Kaikki lähti oikeastaan tupsusta, koska muuta vaatimusta pipossa ei ollut kuin että siinä pitää olla tupsu(ja). Tupsu herättää minussa tasan yhden mielikuvan, ja sen mielikuvan sitten toteutin.

Pupu Tupsuliinin pipo
Tehty ajalla: 3.-4.9.2011
Malli: Oma (julkaistaan jossain vaiheessa)
Lanka: Novita 7 veljestä vaaleanruskea (060), luonnonvalkoinen (010) ja musta (099)
Langankulutus: 80 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: Lapsen, ympärysmitta n. 50 cm
Muuta: Novitan ja Kotivinkin tupsupipokilpailuun. 


Se vaadittava tupsu löytyy tietysti sitten tältä puolelta pipoa. :)


Olen hieman yllättynyt siitä, että päädyin tekemään tällaisen pupukorvaisen pipon. Tunnustan sellaisen seikan, että minua ällöttää jos näen lapsia puettuina eläinasuihin. Tiedän, että monen mielestä se on ihan hirmuisen söpöä, mutta minusta se on jotenkin... no, en löydä riittävän rumaa mutta silti vielä painokelpoista sanaa kuvaamaan tunteitani. ;) (ja juu, Anne Geddes -kuvat on ehkä kamalinta mitä tiedän ;) ) Ehkä tämäkin olisi ollut sellanen "ällötyspipo", jos olisin tehnyt siihen vain nuo korvat, mutta kun tein pupun naaman ja vielä sen tupsuhännänkin, niin pipon luonne muuttui samanlaiseksi kuin jos tuossa olisi vaikka joku auton kuva tai vaikkapa Angry Birds -lintu. ;) Pelkillä pupunkorvilla tulee sellainen olo, että lapsi on haluttu pukea pupuksi (mistä en siis tykkää), mutta nyt tässä on vain "pipo pupun kuvalla". En nyt kuitenkaan ehkä omalle lapselleni tätä pukisi, mutta ei minun tarvitsekaan, tämähän menee hyväntekeväisyyteen, kuten kaikki muutkin kilpailuun osallistuvat pipot. Ehkä joku lapsi tulee tästä tosi onnelliseksi. :)

Tällaisella tupsupipolla siis ollaan kisassa mukana, ja aika näyttää, miten pipon käy muiden taidokkaasti suunniteltujen ja valmistettujen tupsukoiden rinnalla. Jos tämä ei päädy kärkikolmikkoon ja sitä myöten lehtiin, niin pistän pipon ohjetta vaikka tänne blogiin tai Ullaan - jos joku vaikka haluaisi tämän joskus neuloa. Ei ole ihan helpoimmasta päästä väkertää, mutta varmasti hauskimmasta päästä! :)

Hauskaa viikonloppua!

17 kommenttia:

 1. TOSI HIENO pipo! Ja tosi kekseliäs tupsun käyttö :) Olen kyllä hyvin hyvin hämmästynyt, ellei tuo ole voittajakolmikossa!

  VastaaPoista
 2. Hieno pipo! Pidetään peukkuja et pärjää kisassa. :D

  VastaaPoista
 3. Sinulle on ruusuja blogissani. :D

  VastaaPoista
 4. Aivan UPEE pipo! Täälläkin peukut pystyssä =0)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana! Jään odottamaan sitä ohjetta, haluaisin tehdä semmosen vaaleanpunaisena mun tytölle =)

  VastaaPoista
 6. Hauska ja söpö joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän hyvin tunteesi lasten pukemisesta eläinasuihin. Minulla on aivan sama tunne koirien pukemisesta vaatteisiin. Aaarghh! Ne on eläimiä, ei ihmisiä... (tosin käytännön syyt ymmärrän: lämmintä ylle kylmällä, suojaavaa sateella; omalla ei kuitenkaan ole mitään ja tuntuu pärjäävän mainiosti ilman vaatteitakin).

  Oi mutta eksyin harhapolulle, kun piti vain tulla kehumaan pipoa. Upea idea ja hieno toteutus! Jos tämä ei pärjää niin suuresti jään ihmettelemään :-)

  VastaaPoista
 8. Ihana. Minulle heräsi ajatus pupusta kun näin sen pikkukuvan. Mutta en kyllä näin hienoksi arvannut.

  Olen muuten tulossa Ouluun diakoniatyöntekijöiden päiville reilun viikon päästä.

  VastaaPoista
 9. Ihana, hauska pipo!
  MInähän olen näitä "eläinneulojia", niin että täysillä tämäkin iski!

  VastaaPoista
 10. Hauska pipo. Itsekään en lapsia pukisi noihin kummiin asuihin tai koiria/kissoja vaatettaisi ihmisten vaatteiden imitaatioilla. Käytännölliset vaatteet eläimillä lämmityksen, sateensuojan tai näkyvyyden kannalta ovat eri asia.

  VastaaPoista
 11. Minusta pipo on hauska, varmaan moni lapsi tuollaisesta tykkäisi. Onnea kilpailuun.

  VastaaPoista
 12. IHANA! Toivottavasti ohje tulee pian. Tämä olisi varma hitti pukkuisille sukulaisille.

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä tää on ilman muuta voittaja! Laittaisin heti omaankin päähän :)

  VastaaPoista
 14. No johan on vallan hauska tupsupipo!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)