Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, syyskuuta 16, 2011

Pieniä ja vähän suurempiakin hankintoja

Olen shoppaillut. Ja kun en viitsi postata yhdestä ostoksesta, niin en ole viitsinyt postata ollenkaan. No nyt niitä shoppailuja olisi sen verran esiteltävänä kerralla, että antaa tulla kaikki samaan syssyyn.

Fabel 150911

Viikko sitten keskiviikkona minulla oli keskellä päivää pikkuinen tauko, ja kun olin valmiiksi keskustassa hakemassa työterveydestä antibiootteja flunssani taltuttamiseksi, niin siitähän ei ollut montaa askelta Lumoavan langan uuteen putiikkiin. Kävin kurkkaamassa uudet tilat, ja pitihän sitä jotain ostaakin. Tämä  Fabel-kerä näytti hauskalta, ja siitä oli putiikissa tehtynä yhdet sukatkin, niin osasin arvailla, millaista jälkeä tästä syntyy. Tätä kirjoittaessani kerä on jo melkein kulutettu loppuun, eli tulette näkemään lopputuloksen piakkoin. Settiä olen tehnyt, niin en ole siksi näytellyt valmistuneita tässä välissä, vaan näytän kaiken kerralla. Sen verran voin kertoa, että setti on tulossa Herra Hento Vaaleanpunaiselle, 3 v 8 kk - tässä on juuri sopivasti vaaleanpunaista tyydyttämään lapsen lempivärin kaipuun, mutta ei liian hempeää kuitenkaan pojalle. :)

Viime perjantainakin piti pysähtyä kaupunkiin noutamaan kirjatilaus. En viitsi näyttää kirjaa tässä enää uudestaan koska kyse on samasta Ihanat nopeat virkkaustyöt -kirjasta, jonka lainasin muutama viikko sitten kirjastosta ja esittelin täällä tässä postauksessa. Päätin haluta kirjan omakseni, joten sehän järjestyi parilla klikkauksella. :)

Nuppineulat 150911

Sunnuntaina sain ihan ex tempore päähänpiston käydä kirpparilla. Harvemmin saan tuollaisia hetkellisiä päähänpistoja, mutta nyt olin suunnilleen jo ovella menossa puoli sekuntia sen jälkeen, kun ajatus oli iskeytynyt päähäni. Ihan muuten vaan menin katsomaan mitä sieltä löytyy. No, sieltä löytyi vaatetta ja kaikkea muuta kivaa, mutta käsitöihin liiittyvää vain nämä nuppineulat. Näitä isopäisiä nuppineuloja saa aina metsästellä kissojen ja koirien kanssa - käytän näitä ristipistotöiden viimeistelyssä - joten nyt kun niitä löytyi ihan valtava määrä pilkkahintaan, niin oli pakko ostaa. Olisin halunnut ostaa kaikki mitä siellä oli, mutten kehdannut, olisivat pitäneet minua jonain friikkinä... ;) Ehkä nämä riittää taas joksikin aikaa. :)

Lankakerä, kirja ja nuppineulat olivat sarjassamme pieniä hankintoja. Mutta yksi vähän isompi hankintakin on tehty, ja siihen liittyy se syksyinen kuva, jota esittelin aiemmassa postauksessa. Kuva kotiutui tänään ja sen mukana eräs pitkäaikainen haave:

Uusi läppäri 150911

Okei, tuo omalla kuvalla kustomointi oli ehkä vähän turhaa, mutta kun se kerran oli mahdollista suhteellisen pienen lisämaksun avulla, niin ajattelin kerrankin vähän tuhlata turhuuteen. :) Koneen ostoa olen lykännyt ja lykännyt, mutta nyt tuli se "sitku" eli "sitku mulla on vakityö - sitku saan ekan tilin - sitku mun vanha kone hajoaa..." No joo, vanha kone ei ole vielä hajonnut, mutta tätä kirjoittaessani on pakko todeta, että konevanhus (7 v, josta minulla käytössä 5 v) vetelee viimeisiään, ei jaksa enää käsitellä kuvia eikä tekstin kirjoittaminenkaan enää luonnistu muuta kuin hitaasti. Tämä on siis vihoviimeinen postaus vanhalla koneella (lukuunottamatta paria ajastettua postausta, jotka tulevat tänne sitten joskus), ja seuraavan teen sitten kun uudessa koneessa on kaikki systeemit asennettuna. Huomenna tosin muistaakseni tulee se yksi ajastettu postaus, jonka tein aikoja sitten.

Vielä yksi uutuus, jota en ole tosin ostanut vaan voittanut arvonnassa:

Arvontavoitto Hennalta 150911

Henna järjesti talvella blogiarpajaiset, jotka satuin voittamaan. Palkinto tuli hieman viiveellä ja väri- ja kokotoivekin ehti vaihtua tässä välissä, mutta tänä aamuna sitten viimein teimme treffit bussiin ja paita vaihtoi omistajaa. Kiitos Henna - ei tämä paita ainakaan vielä lentänyt nurkkaan. :) Olisi ollut mieluinen yöasuksikin, mutta oli kuitenkin turhan kuuma, joten se odottaa nyt aamua ja lähtee pojan päälle huomenna päiväkotiin.

Palaillaan toivottavasti pian sekä niiden ajastettujen että reaaliaikaisten postailujen kanssa. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)