Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, heinäkuuta 16, 2011

Toiseksi viimeinen KYH valmis

Otsikko kertookin jo kaiken oleellisen. Se onneton liinan virkkuu 1,25 mm koukulla, jota en koskaan kuvitellut saavani valmiiksi tai en ainakaan ajoissa, on nyt kuin ihmeen kaupalla valmistunut. Toisin sanoen lanka loppui, joten liinasta tuli sitten sen kokoinen kuin tuli. Tässä vaiheessa vilautan siitä vain tällaisen kuvan:


Kuvassa näkyy malli, jonka perusteella liinan tein tai pikemminkin kehittelin siitä oman sovelluksen. Lehdessä liina on virkattu valko-keltaisena ja kokoa vain 20x20 cm - minä vaihdoin vähän värejä ja muokkasin mallia niin, että liina on lopulta 50x140 cm. Ihan vaatimaton koon muutos vain. ;)

Lopputuloksen näette joskus, eli en itsekään tiedä milloin. Liina on menossa maanantaina sille pöydälle, minne olen sen tarkoittanutkin, ja kuvaan sen kokonaisuudessaan vasta siinä oikeassa ympäristössään. Kameran piuhan otan mukaan, mutta en takaa, että pääsen siirtämään kuvaa blogiin ennen elokuuta. Jos kuitenkin niin onnellisesti käy, että kuvan siirtäminen onnistuu ja ylipäätään ehdin blogata, niin saattaapa se liinan kuva tänne ilmestyäkin. Oon kyllä onnellinen siitä, että sain tämän tehdyksi, sillä usko meinasi jossain vaiheessa loppua, ja aika monta äänikirjaa ja pari paperistakin kirjaa tarvittiin tällä viikolla seuraksi, jotta tämä viimein valmistui. Toivottavasti passaa sille paikalle, minne sen olen ajatellut, ettei mene sadan tunnin työ hukkaan. :)


Haaveissani oli, että olisin ehtinyt tämän kuopuksen torkkupeitonkin saada valmiiksi ennen maanantaita, mutta eihän noita palasia ole vasta kuin parikymmentä valmiina. Ensiksi ajattelin, että teen vaan 24 palan peiton, mutta siitä tulisi ihan liian pieni. 35 palan peittoa ajattelin seuraavaksi, mutta perheen miesväki - ja ennen kaikkea peiton saaja - tyrmäsi senkin ajatuksen, joten luultavasti tästä tulee sitten taas sellainen jättiprojekti eli 48 palaa, jos vain lanka riittää siihen. Näyttää siltä, että joudun ainakin luonnonvalkoista ostamaan lisää... Ei millään huvittaisi ottaa näin isoa käsityötä matkaan, kun olen kotoa kaksi viikkoa pois, mutta minkäs teet, kun tämä on KYH-työ, eikä sitä siksi sovi jättää enää elokuun puolelle. ;) No, ehkä muutama kilo lankaa ei enää näy meidän tavaramäärässä, kunhan selviän kaikkien kimpsujeni ja kampsujeni ja kahden pojan kanssa jotenkin junaan. Nythän ei tarvitse enää kuskata kassikaupalla kuopuksen vaippoja (meillä oli aina kestovaipat reissussakin), niin ne voi ihan hyvin korvata langoilla, eikös? ;) Ja takaisin tullessa sitten valmiilla peitolla. :)

Entistäkin hiljaisempaa blogieloa on siis todennäköisesti luvassa, jollen saa kuvansiirtoa onnistumaan, tai jos ylipäätään ehdin edes kokeilla koko kuvahommaa. Millekään lomamatkalle kun en ole todellakaan lähdössä, eli en laske sen varaan, että joutaisin tietokoneen ääreen. Kotiutumisen jälkeen alkaakin heti seuraavana päivänä uusi työ, joten tässä on nyt ainakin lähitulevaisuudessa vähän tärkeämpiäkin asioita mielessä kuin bloggaaminen. Käsityöt kuitenkin matkassa aina, osoitti nokka sitten minne tahansa. :)

Kiitos käynnistänne ja kaikista kommenteistanne! :) Kiva, kun on uusiakin kommentoijia löytänyt tänne blogiini - ja vanhat tuttavatkin saavat edelleen jättää puumerkkiä! ;) Palataan taas, kun aika on siihen otollinen. :)

8 kommenttia:

 1. Täällä yksi vanha tuttava on ihan ihastuksissaa jo tuosta liinan kulmasta. Odottelen kyllä näkeväni.... ja PIAN , sen oikealla paikallaan.

  Ja noita neliöitä sullakin taas tulossa.. niitä on mullakin tuossa oikealla puolella taas kasa :))

  Mukavaa sunnuntaipäivää !

  VastaaPoista
 2. Nätiltä tuo liinan kulma näyttää :)

  Hyvin olet saanut KYH-projektin töitä jo valmiiksi. Varmastikin tuo viimeinenkin valmistuu määräaikaan mennessä.

  VastaaPoista
 3. No sulla on KYH:t hyvällä mallilla! Mulla on vielä 2 kesken, ja tulee tehtyä ihan muuta...
  Kauniita värejä!

  VastaaPoista
 4. Kaunis,Ihana liina! Hienosti on sun KYHit! Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa matkaa lankojen ja muksujen kera!

  VastaaPoista
 6. kaunis liina on tulossa ja et sitten paljoa sitä suurentanutkaan ;o
  Neliöpeitosta tulee varmaan hieno, ainakin palojen värit ovat tosi mehevät, ja suuihan taitaa siitäkin tulla:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä sie sitten olet ahkera virkkaaja! Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 8. Hei taas !

  Kerroit pari viikkoa sitten, että käytte yhtenä päivänä vuodessa heittelemässä veteen kiviä. Epäilen että se päivä on tänään.... pyydän kuitenkin, ettette heitä hirveen kylmiä kiviä. Kun minä vielä haluaisin uida :))

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)