Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, heinäkuuta 12, 2011

Nuttujuttu

Bongasin juuri Turun Sanomien nettiuutisen Etiopiaan menneistä nutuista. Ovat viimein perillä. :) Ajattelin pistää tännekin linkin juttuun, kun varmasti moni on noita nuttuja neulonut, minäkin aika monta. :)

Liinan virkkaamisen lomassa tällainen pikauutinen.

4 kommenttia:

  1. Hyvä, että ovat päässeet perille. Hieno projekti.

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva tietää. Minullakin syntyi kaksi nuttua kyhäilyn tuloksena, mukava päästä laittamaan ne eteenpäin :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä, matka oli kokemisen arvoinen. Pojat ovat juuri oikeassa iässä nyt Legolandiin. Ja 120cm pituisesta alkaen pääsi kaikkiin laitteisiin (tietääkseni). Menimme Matkavekan valmispaketilla lentäen ja voin suositella näin ensikertalaisten näkökulmasta. Kaikki toimi ja opas piti vuorokauden ympäri huolta kuin ekaluokkalaisista. Se oli meidän koko miesväelle ensimmäinen lentokokemus (minulle toinen vuoden -87 jälkeen). Hintataso Tanskassa ja varsinkin Legolandissa oli kallis.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)