Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2011

Neljästoista ristipistohassutus valmis :)

Oikein hurjan paljon kiitoksia ihanista kommenteistanne! :) Mukava huomata, etteivät kaikki lukijat ole ihan vielä kaikonneet, vaikka blogini onkin ollut viime aikoina vähän hissukseen - nähtävästi teillä on ollut sinnikkyyttä odottaa, että jotain lopulta valmistuu... Hissuttelun yksi syy on tietysti nähtävillä edellisessä postauksessa, ja nyt esittelen sen toisen, joka on vienyt vapaa-aikaani sen sijaan, että olisin notkunut koneella.

Bokmärksängel
Tehty ajalla: 13.1.-31.5.2011
Malli: Marks&Kattens ristipistopakkaus
Kangas: Evenweave 25 ct Samos 4061, mukana kimalletta
Langat: Pakkauksessa 14 väriä, DMC
Pistot: Risti- ja jälkipistoja kahden langan yli kahdella säikeellä
Koko: 20x25 cm, noin 110x80 pistoa
Viimeistely: Ovaalinmuotoinen flexikehys oli mukana pakkauksessa (oli kyllä vähän liian pieni tälle työlle!)
Muuta: Ristipistohassutus nro 13

Tämä valmistuikin juuri ja juuri vielä toukokuun puolella, eilen illalla klo 23.55. :) Aika tiukille meni, mutta sain pidettyä kiinni päätöksestäni valmistaa yhden ristipistotyön kuukaudessa. Illalla on sitten taas luvassa kuukausiraporttia...

Ristipistohassutustöistä tämä on 13. aloitettu, mutta 14. valmistunut. Jäljellä on siis enää yksi ainoa hassutustyö tehtävänä! :) Kaikki hassutustyöni on toki myös viimeistelty samantien, koska minulla ei ole tapana nimittää viimeistelemättömiä töitä valmiiksi. ;)

Palaillaan siis iltasella... Kiva, kun kävit!

7 kommenttia:

 1. olipas nätti enkeli.
  sateenkaaripeitto on huippuhieno, tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Herkan kaunis.
  Toi peitto on kyllä ihan huippu. Kaunis ja minulla tuli omatunto heti kolkuttelemaan, kun en saa omaani valmiiksi, vaikka kuinka yritän sitä aina välissä virkata.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on älyttömän hyvä motivaatio ja itsekuri näiden eri hassutusten kanssa, en voi kuin ihailla tätä lopputulosten tasaista ilmestymistä. Tämäkin on aivan ihana, kaunis enkeli!

  Minäkään en voinut olla ihastelematta sitä aiempaa peittoa. Itselläni tilkkujen virkkailu jämälangoista kesken, joten tämä antoi huimasti uskoa siihen, että kyllä ihan reilun kokoisiakin peittoja on mahdollista sitkeydellä tehdä. Kerta kaikkiaan upea, hienoa työtä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Käyn kyllä aina katsomassa, kun kirjoittelet. Olen vain huono kommentoimaan. Olet niin valtavan ahkera, minä vain seurailen muitten tekemisiä. Mukavaa kesän alkua.

  VastaaPoista
 5. Kivahan täällä on käydä katsomassa kauniita töitä.
  Tämäkin enkeli, niin kaunis !

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)