Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2011

Toukokuun raporttia ja kesäkuun suunnitelmia

Toukokuun käsityöraportti tulee, oletko valmis? Toivottavasti jaksat lukea tämän pitkän listan loppuun asti... ;)


Toukokuussa valmistuivat:

 • 3.5. Lämmittimet (neuloen), langankulutus 50 g
 • 24.5. Virkatut kipot 3 kpl (virkaten), langankulutus 89 g
 • 31.5. Sateenkaari-torkkupeitto (virkaten), langankulutus 2094 g
 • 31.5. Marks&Kattens: Bokmärksängel (ristipistellen)

Huh, olipas se pitkä lista! ;) Vaikka töiden määrällä ei pääse kehuskelemaan, langankulutuksen määrällä sen sijaan kyllä: lankaa kului toukokuussa peräti 2233 grammaa! Lankaostosten määrä on kyllä vielä hurjempi, peräti 4200 grammaa, eli plussan puolelle mentiin parisen kiloa. Vaan se määrä hupenee varmasti kesän aikana, eikä uusille lankaostoksille näyttäisi olevan kovinkaan paljon tarvetta. Kaikille langoillehan on suunnitelma, minulla ei ole tapana "hamstrailla".

Luulisi, että peittorysäytyksen jälkeen olisin kyllästynyt isoäidinneliöihin, mutta mitä vielä: suunnitteilla on ainakin pari uuttakin torkkupeittoa! :) Niitä en kuitenkaan aloita ihan vielä, sillä välissä on hyvä tehdä jotain muutakin. Kesäkuu meneekin luultavimmin KYHäillessä, eli tempauksen ohjeiden mukaan tarkoitus on aloittaa 25.6. mennessä 25 uutta käsityötä. Blogin oikeaan sivupalkkiin olen tehnyt KYH-listan, jonne olen jo valmiiksi kirjannut muutamia ensimmäisiä suunnitelmiani. Lista päivittyy ja elää sen mukaan, miten noita töitä aloittelen ja suunnittelen. Pääasiassa kuitenkin pienillä töillä mennään, suurin osa valmistunee saman päivän aikana. Ja koska säännöt sallivat aloittaa yhtenä päivänä useampiakin töitä tai jättää jonain päivänä aloituksen väliinkin, niin aion tehdä aina yhden työn valmiiksi ja aloittaa heti perään seuraavan, riippumatta siitä mikä päivä on menossa. Tavoitteena on, että näistä 25 työstä kesäkuun aikana valmistuu vähintään 20 - ehkäpä sinne niitä isoäidinneliöitäkin jokunen mahtuu joukkoon... ;)


Pääasiassa olen ajatellut virkkailla, joten todennäköisesti Virkkausringin pitsitempaukseen tulee myös satoa. Toukokuun käsitöistähän pitsiksi laskin nuo virkatut kipot, ja taisin sinne jälkikäteen viedä muutaman huhtikuisen työnkin, kun tuo tempauksen aika on noinkin pitkä.

Ristipistoja en aio unohtaa kesäkuussakaan, vaikka KYHäillessä keskitynkin neule- ja virkkuutöihin. Ristipistohassutuksen viimeisen työn aion saattaa kesäkuun aikana valmiiksi.

Siinäpä uuden kuukauden käsityösuunnitelmat noin pääpiirteissään. Todennäköisesti siis seuraavan kuukausiraportin lista on moninkertaisesti pidempi kuin tässä raportissa... ;)

Käsityörikasta kesäkuuta kaikille! Mukavaa, että on paljon puuhaa käsille, niin kuluu aikakin joutuisammin ja ollaan onneksi pian syksyssä! :)


8 kommenttia:

 1. Kivat suunnitelmat sinullakin KYHäilyyn :) Toukokuun lista ei ehkä ollut pitkä, mutta aivan mahdottoman ahkera olet ollut!

  VastaaPoista
 2. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, niinhän sitä sanotaan mutta ehkä EI nyt iahn tässä tapauksessa pidä paikkaansa. Suunnitelmasi vaikuttaa järkevältä!

  VastaaPoista
 3. Laatu korvaa määrän. Ei voi kuin ihailla.
  KYH:ta minäkin ajattelin hetken, että jos... Mutta nyt kaikki mitä haluan tehdä, on niin suuritöistä, ettei kannata osallistua. Mutta ehkä joskus toiste.

  VastaaPoista
 4. Ihailen töittesi ja postauksiesi lisäki suunnitelmallisuuttasi. On minunkin tavoitteni, joskin omassa sarjassa, kunhan saan tuntumaa.
  Heleätä helluntaita kaikille! Ollaan ulkonakin; virkkaus onnistuu vaikka pihakeinussa.

  VastaaPoista
 5. Olet Sinä ollut ahkera ja samaa linjaa varmasti jatkat Kyhäilynkin parissa. Hetken mietin itsekin tuohon osallistumista, mutta päätin nyt sitä vielä lykätä, kun on tuolla maalla sen verran vielä hommia, jotta tulee turhaa stressiä, kun päivät kuluvat töissä ja illat siellä maalla suurimmaksi osaksi.
  Mukavaa Helatorstaita!

  VastaaPoista
 6. Paljon kaunista olet saanut aikaan!
  Tsemppiä KYH:een. :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä sinun on KYHäilyt aloittaa, kun olet tuossa RPH:ssa niin hyvin edennyt!
  Tuo torkkupeitto on kyllä mahtava - kelpais vaikka eduskuntaan ;). Upeat värisävyt!

  VastaaPoista
 8. Kiva pirtsakka blogi. Ihanan värinen.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)