Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, toukokuuta 16, 2011

Kiitos!

Sirpa muisti minua tällaisella tunnustuksella:Minulla ei ole ollut enää aikoihin tapana jatkaa näitä tunnustuksia eteenpäin, mutta kiitän silti Sirpaa etenkin siitä, miten kauniisti hän blogissaan minun blogistani kirjoitti. :) Kiitos! Käykäähän muuten tutustumassa Sirpan blogiin (linkki siis tuossa kuvan yläpuolella), siellä on kauniita käsitöitä ja päivittyy usein! :)

Minun blogini on kyllä päivittynyt nyt niin harvakseltaan eikä ole ollut oikein mitään valmista näytillä, että en tunne ansaitsevani tällaisia tunnustuksia... ;) Toisten blogien seuraaminenkin kulkee ihan jälkijunassa, olen jo pudonnut kärryiltä, mitä blogimaailmassa on tapahtunut (esim. monet ovat kirjoittaneet Bloggerin kaatumisesta, mistä minulla ei ollut käsitystäkään, kun olen onnistunut juuri silloin välttelemään tietokonetta :D), eikä tässä kyllä ole ehtinyt seurata muutenkaan maailman menoa. No, jospa tässä nyt jaksaisi sentään katsoa netistä parin päivän uutiset läpi, että mitä maailmalle kuuluu. Tuskinpa mitään mullistavaa on ehtinyt tapahtua.

Käsitöitäkin voisi olla kiva tehdä tässä jossain vaiheessa, minusta näyttää kovin pahasti siltä, että tuo sama torkkupeiton tilkku on maannut tietokoneen vieressä jo useamman päivän. Vai kuvittelenkohan vain? Eikö käsityöt tekeydykään itsestään, kun ne jättää pöydälle? Höh. ;)

Hyvää uutta viikkoa kaikille! :)

Edit: Aina mä jotain unohdan, kun ei pysy ajatukset kasassa... ;) Käykäähän hankkimassa itsellenne Suomen ensimmäinen neuleromaani, ohjeet sen hankkimiseksi löytyvät Kerällä-blogista! Minäkin sain jo oman kappaleeni eilen illalla joskus puoli kahdentoista aikoihin, sen verran jaksoin tässä koneella istahtaa alkuiltaunien ja yöunien välissä. :D Saa nähdä, milloin ehdin sen lukemaan - tuollaisen "sähköisen kirjan" lukemisen aikana saattaisi olla helpompaa tehdä käsitöitäkin kuin perinteisen kirjan kanssa... :) Eli onhan tässä maailmassa sentään jotain suurta ja mahtavaa tapahtunut viikonlopun aikanakin, hyvä Kaisa! :)

6 kommenttia:

 1. Älähän, Mari, hätäile "vähien" valmistuneiden takia! :) Huhtikuussa oli melkoinen kasa valmiita, niin eipä haittaa, vaikka toukokuun alku onkin ollut hiukan hiljaisempaa. Elämä on vaihtelevaa, niin käsityötkin, myös määrällisesti ;)

  Hienon kissataulun esittelit tuossa edellä, terkut Esikoisellesi!

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta. Tuntuu, että tämä on sellainen vuodenaika ettei monella muullakaan oikein tahdo valmistua. Nimi´merkki "Yksi heistä"

  VastaaPoista
 3. Se arvonta olikin kaikille yllätys, kerroin sen vasta tänä aamuna kun kommentteja ei enään otettu huomioon !
  Joten et lukenut väärin, mutta kysyin kyllä mielipidettä, mikä on mielestäsi kaunein kello !

  VastaaPoista
 4. Onnea tunnustukswn saajalle! Kyvät tahtoo olla hiljaista aikaa monen blogissa, kun on muuta kiirettä. Ihan aiheesta olet tunnustuksen saanut ;-)

  VastaaPoista
 5. Onnea tunnustuksesta.
  Kiitti nettikirjavinkistä, täytyy tutustua paremmin.
  Vaikuttaa kiinostavalta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos mari olen saanut jo rtuon ristipisto kuvan. jota huhuilin ristipostosivuilla

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)