Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, maaliskuuta 22, 2011

Yksi (1) patalappu

Netissä ja "oikeassa elämässä" törmää usein ihaniin patalappumalleihin, jotka nähtyään ajattelee, että tuotakin olisi kiva kokeilla. Itse en vain käytä koskaan patalappuja, niin ei ole sitten tullut niitä pahemmin tehtyä, mallit ovat vain jääneet mieleen hautumaan, että kokeilen niitä sitten joskus.

No, se "sitten joskus" on näemmä nyt tullut. :) Nyt siis jo toinen patalappukokeiluni mallista, joka on ollut mielessäni pitkän aikaa. Eeron pannulapun nimellähän tämä netissä kulkee. Kuten toissapäivänä esittelemäni kukkapannulappukin, myös tämä on kaksinkertainen ja molemmat puolet ovat erilaiset. Lopputuloksena kuitenkin YKSI pannulappu, ei kahta. ;) Hämmästyin suuresti sen kukkapannulapun kommenttien kohdalla, kuinka moni kommentoija puhui pannulapusta monikossa, eikä yksikössä, kun kuitenkin oli vain yhdestä ainokaisesta kysymys - yritin tekstissä tuoda selkeästi esille, että kyse on kaksipuoleisesta lapusta, jonka puolet ovat erilaiset (ja siksi molemmilta puolilta kuvattuna), ja kuvassakin luki oikein punaisella, että "edestä" ja "takaa", ettei kukaan erehtyisi luulemaan sitä kahdeksi erilliseksi. Mutta ehkä ilmaisen itseäni hiukan epäselvästi... Täytyy siis koittaa jatkossa olla tarkempi, sillä onhan se nyt aika harhaanjohtavaa, jos minun kuvitellaan saavan aikaan tuplasti enemmän käsitöitä, mitä todellisuudessa teen! :D

Nyt siis kysymys kaikille lukijoilleni: MONTAKO EERON PANNULAPPUA NÄET TÄSSÄ KUVASSA?

Eeron pannulappu
Tehty ajalla: 21.-22.3.2011
Malli: Eeron pannulappu Minna neuloo -blogista (perinnemalli)
Lanka: Novita 7 veljestä grafiitinharmaa (044), harmaa (043) ja luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 65 g
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: 22x22 cm
Muuta: Kaksipuoleinen pannulappu. Menee lahja/tuliaispussiin.
 
Kaikki, jotka näkevät kuvassa yhden (1) pannulapun, saavat pisteen. :) Jos näet kuvassa useamman pannulapun tai et yhtään, laske uudelleen tai kurkkaa vielä tämä allaoleva kuva:


Jos haluat bonuspisteen, käy katsomassa vielä toissapäiväinen postaukseni kukkapannulapusta. Saat bonuspisteen, kun oivallat siinä postauksessa olevan yhden (1) patalapun, mutta jos saat lukemaksi jotain muuta, menetät kaikki tähän mennessä ansaitsemasi pisteet. ;)

Tämän pannulapun ajattelin antaa myös eteenpäin, mutten tällä kertaa äidilleni, kuten sen kukkapannulapun annan, koska hänellä on jo tällainen tai ehkä parikin, kun veljeni anoppi on näitä virkkaillut. Perinnemallistahan tässäkin on kyse, ja varmaan joku tuntee sen jollain ihan muulla nimellä kuin Eeron pannulappu, millä nimellä tuo netin ohje on. Saapa nähdä, kuka tämän lapun mahtaa itselleen saada... ;)

Nyt teen vaihteeksi jotain muuta kuin pannulappuja, loppuivat jämälangat! :) Touhukasta tiistaipäivää sinullekin! :)

20 kommenttia:

 1. Mainio ja kaunis patalappumalli, samoin kuin se toinenkin!
  Kyllä piti kaks kertaa katsoa, että yhden näki...

  VastaaPoista
 2. Alko ihan naurattamaan kun hoksasin että vaikka tiesin että yksihän siinä on niin pannulapuista olin kommentoinu. :D Yritän tässä muistella tarkoitinko että ne kukkapannulaput yleensäkin on hienoja vai onko tullut ajatusvirhe. No mutta tämä yksi pannulappu on hieno kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Ne on jännä värkki nuo aivot, kun jotakin näkee ja saa sinne jumittumaan, ei se mielikuva tahdo tulla sieltä kulumallakaan pois :D Sitä ihan oikeasti yllättyy, kun tajuaa, että miten selkeänä jokin mielikuva on voinut toisen päähän jäädä. Hieno on tämäkin pannulappu, minä en ole tähän malliin aiemmin törmännyt, joten oli mukava yllätys nähdä jotakin itselle ihan uutta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästäkin patalappumallista!
  Näistä molemmista saa tuliaisiksi ja myyjäisiin kivoja pääsiäiskukkasia, kun valitsee kirkkaita lankoja.Seiskaveikan Jättiraidan jämistä löytää herkullisia väriyhdistelmiä.
  Olen tajunnut molemmat koko ajan yhtenä, koska olen tehnyt kakspuoleisia itsekin,myös neuloen
  Kirjoitti Maikkoo

  VastaaPoista
 5. Minulle tulee mieleen nostalgiaa. Meillä oli lapsuudessani näitä kotona. Ja siitä on jo kauan :D

  VastaaPoista
 6. Olet tainnut saada oikean pistoksen, patalappupistoksen. Nämä on molemmat, tää ja se edellinen on tosi kivoja!

  VastaaPoista
 7. Kiva idea tehdä Eero "kaksipuolisena! Nätti kuin mikä, tämä patalappu(1)

  :)

  VastaaPoista
 8. Yhden pannulapun näen! ;) Siis ihan perinnelappuja tosiaan. Äitini noita aikoinaan teki ja antoi tietenkin minullekin. Pari sellaista roikkui sitten aikansa hellan vieressä koristeena, ei niitä kai koskaan käytetty. Sitten aika haurastutti ne niin, että sai nakata menemään. Äiti oli ollut siinä vaiheessa jo vuosia enkelten luona. Nyt tuli mieleen, jospa tekisin äidin muistoksi tuollaisen parin taas roikkumaan hellan viereen, hmh.

  VastaaPoista
 9. Kivat pannulaput :)

  Meinaan tämä ja sitten se edellisen viestin pannulappu.

  VastaaPoista
 10. Taas nätti pannulappu! Kiva idea virkata kaksinkertaiseksi.

  VastaaPoista
 11. Minustakin lankaiset patalaput ovat yleensä ihan liian ohuita. Tuo on tukuisa.

  VastaaPoista
 12. Kyllä näistä molemmmista on ihan hyvin tiennyt, että kyseessä on vain yksi pannulapppu. Mitä lienevät muut ajatelleet?

  VastaaPoista
 13. Tämä on kaunis malli. Minä käytän tälläista kauniimpaa koristeena ja käytössä on niitä Ikean topattuja halpisjuttuja.

  VastaaPoista
 14. Hieno lappu! Tämä on malli joka on ollut listallani jo jonkin aikaa. Viimeaikoina on syntynyt pari muuta patalappua.

  VastaaPoista
 15. Kiva malli ja yksihän siinä on. Olen joskus tyttökoulussa tehnyt samaisen mallin. Terv. Lea P.

  VastaaPoista
 16. Kiva idea tehdä tämä malli kahdella värillä.:)

  VastaaPoista
 17. Ovatpa hyvännäköiset patalaput tämänvärisinä! Ostin Tapulipiirimme myyjäisistä naapurin virkkaamat samansorttiset, vihreän ja rusehtavan sävyiset, ja tykkään kyllä niistäkin. Ne ovat kodikkaat, nämä tosi tyylikkäät!

  VastaaPoista
 18. Ai niin, ja mitä sen on väliä, onko lappuja yksi vai kaksi, onhan yhdessäkin kaksi puolta ;).

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)