Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, maaliskuuta 17, 2011

Papukaijat

Sukkaa pukkaa.

Papukaija-sukat
Tehty ajalla: 12.-16.3.2011
Malli: Perussukka jalkateräjoustimella
Lanka: Novita 7 veljestä Linnut papukaija (889) ja grafiitinharmaa (044)
Langankulutus: 132 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: Oma jalka 38/39
Muuta: Sukan suu, kantapää ja kärki tehty harmaalla.

On ihan omituista nähdä jossain omassa vaatteessaan mitään näin tummaa väriä. Mustaa en missään olosuhteissa hyväksyisi edes alushousujeni pilkkuihin, eli sitä ei tulla taatusti omissa vaatteissani koskaan näkemään. ;) Tämä tumma grafiitinharmaa on vähän siinä rajalla - käytin sitä siksi, että se mielestäni sopi hyvin tämän papukaijavärityksen kanssa, vaikka itselleni ominaisempaa olisi ollut laittaa vaikkapa luonnonvalkoista. No, kyllä nämä aina kengän sisällä menevät. :) Tykkään kyllä tuosta papukaija-väristä, mutta jostain syystä en enää ole kiinnostunut tekemään koko sukkaa samalla kirjavalla langalla, vaan haluan yksiväristä kaveriksi, tulee rauhallisemman näköinen. Ihan kivat sukat, ja oli hauskaa tehdä vaihteeksi taas perussukkaa! :) Jossain vaiheessa vain tuli sellainen olo, että apua, olenko tekemässä jotain väärin, missä ohje... kunnes muistin, että ai niin tämähän on perussukka, eikä tähän tarvitse mallia. :)

Uusi Novitakin tuli tänään, mutten ole ehtinyt tehdä sille muuta kuin nostaa pois eteisen lattialta. Elän toivossa, että perjantai-iltana tai viikonloppuna sen ehtisi selatakin, joten lehtikatsausta voitte odottaa tänne aikaisintaan lauantaina tai sunnuntaina, saattaa mennä ensi viikkoonkin. Tällä hetkellä käsitöistäkin edistyy vain sellaiset, mitkä mahtuvat käsilaukkuun, eli jos joku kuvittelee täällä tapahtuneen jotain edistystä vaikkapa siinä torkkupeitossa, niin se on tosiaan samalla mallilla kuin eilisissä kuvissa - eikös sen pitänytkin valmistua vasta uudeksivuodeksi? :)

Palataan taas paremmalla ajalla - aurinkoista loppuviikkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Pirtsakat papukaijat! Minulla on tulossa polvisukat. Yhdistelmä ohut lanka ja 2,5 puikot vie vain aikaa tuhottomasti.

  VastaaPoista
 2. Mukavan värikästä tuo Papukaija-lanka!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköiset sukat ;)
  Taidan minäkin tuota lankaa ostaa.

  VastaaPoista
 4. Kivat sukat.
  Mutta minä taidan olla kyllästetty Novitan noilla kirjavilla väriraidoilla. Ne tökkivät, eivät kirkkaat yksiväriset kohdat, joten meille ei tuota lankaa. Ehkä sateenkaarta, sitten joskus kun entiset on neulottu pois.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä rauhoittaa kivasti tuo yksivärinen lanka kirjavan kaverina! Pitääpä muistaa käyttää sukissa tuota ideaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirtsakat sukat ja tuo harmaa sopii tosiaan hyvin kirjavan langan kaveriksi!

  VastaaPoista
 7. Kivat iloiset sukat: ja harmaan antaa niille vähän kuin kehystä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Olet Sinä kyllä uskomaton sukkataituri !
  Monenlaisista langoista... ja monenlaisia sukkia :D

  VastaaPoista
 9. Mulle tuli eilen myös novita, ja mietinkin, että pitää käydä katsomassa Marin lehtikatsaus ;o)). Meillä on usein aika eri maku, mutta joskus sitten huomaan, että katos vaan, tuo onkin tosiaan ihan kiva malli, vaikka tuntuu etten itse löytänyt lehdestä mitään kivaa. Täytyy vaan toisen osoittaa se kiva mulle! ;oDD

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)