Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2011

Blogi remontissa

Blogini on nyt hetken aikaa remontissa. Vaihdoin kameraa reilut 3 viikkoa sitten, enkä hoksannut pienentää kuvia, joten vaihdan nyt kuvat pienempiin noiden reilun kolmen viikon ajalta kirjoitettuihin postauksiin. Jos siis jotkut kuvat hetkellisesti häviävät, se johtuu tästä korjauksesta.

Pahoittelemme lukijoillemme mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä! ;)

Edit klo 23.00: Homma hoidettu. Ei tainnut yhtään kuvaa hävitä. Meinasi vaan kuvatallennustila loppua Bloggerin palvelimelta, kun en ollut hoksannut tarkistaa kameran asetuksia. Jospa tässä nyt vielä riittäisi joksikin aikaa tilaa näytellä teille kuvia. :)

4 kommenttia:

 1. Ai, mistä sen tietää, että kuvantallennustila on loppumassa? :o Tuleeko siitä ilmoitus vai pitääkö se osata käydä itse tarkistamassa jostaain?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mari taas ohjeistasi! :) Oikeassa olit arvailuissasi, minulla on vasta n.10% käytettynä kuvatallennustilasta. Pojan vinkkaamana olenkin jo pitkään pienentänyt kuvakoot ennen blogiin panoa.

  VastaaPoista
 3. Vastailenpa tännekin kommentin kommenttiisi. Se neulomani reumalanka on puhdasta villaa, eli se ei sellaisenaan kestä ainakaan kantapäässä. En huomannu mainita vielä blogissa että neuloin kantapäähän sekä pohjaan että lappuun kaveriksi ompelulangan, jonka pitäis vähän parantaa sen langan kestävyyttä. Lopullinen käyttö varmasti kertoo todellisen kestävyyden - lanka kun on kuitenkin aika löyhä kierteinen...

  VastaaPoista
 4. Heips, valitettavasti osa kuvistasi Virkkausringissä on kadonnut. Saisitkohan niitä takaisin, jos siitä ei ole kauheasti vaivaa? Olisi ihan kiva katsella niitä kukkasia...
  t. Ama

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)