Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, tammikuuta 31, 2011

Lakkasuolla

Tasaluku on nyt ohitettu kävijälaskurissa. Kukaan ei ilmoittanut bonganneensa täysiä satojatuhansia, mutta lähimmäksi osui blogiton (?) Sanna, joka jäi tasaluvusta vain yhden numeron päähän. Hänelle lähtee siis lähitulevaisuudessa palkinto - onnittelut! :) Arvontaan voi edelleen osallistua vielä keskiviikkoiltaan saakka, joten siinä voi vielä käydä onneaan koittamassa. :)

Ehdin kuin ehdinkin saada tammikuulle vielä yhden valmistuneen käsityön, vaikka tiukille veti, viimeisen langanpään päättelin hieman ennen kymppiuutisten loppukevennystä. ;) Kun kaksi edellistä käsityötä oli lempiväriäni turkoosia, niin nyt piti saada puikoille vastaväriä oranssia, joka kyllä sekin on yksi lempiväreistäni. :) Vaatteissani en osaa kovin paljon oranssia käyttää, korkeintaan jotain persikkaista sävyä, mutta sukkiin sentään uskaltauduin nyt tätä lakkaisaa oranssia laittamaan, kun se ei tule kasvojen lähelle - käyttäisin kyllä oranssia, jos vain onnistuisin löytämään siitä oikean sävyn, ja tässä langassa ainakin kaksi sävyä on hyvin lähellä täydellistä. ;)

 Lakkapitsisukat
Tehty ajalla: 28.-31.1.2011
Malli: Aaltopitsikuvio yhdistetty Novita Kesä 2008 nro 75 ja Novita Talvi 2010 nro 80 -malleista; muuten tavissukat omalla tyylilläni
Lanka: Novita Nalle Marjaretki lakka (841) ja Nalle Aloevera luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 86 g
Puikot: 3 mm
Koko: Oma jalka 38/39
Muuta: OK
 

Onnistuinpa löytämään toisenkin raitalangoille istuvan mallin, ettei tarvitse kaikkia polvekeraidoiksi vääntää. ;) Tämä aaltopitsihän on aika perinteinen sukkamalli, vaan en ollut sitä aiemmin kokeillut. Nytkin yhdistin lopulta kahdesta mallista, toisesta valitsin mallikuvion silmukka- ja kerrosmäärän, toisesta tyylin, koska siinä toisessa mallissa tehtiin väliin nurja kerros, joka ei mielestäni oikein sopinut tälle langalle, eli pitsikerrosten välissä on nyt kaikki kerrokset oikeita. Muuten sukan silmukkamäärä on sitten omaan jalkaan sovitettu, koska yleensä noissa sukkaohjeissa on minun makuuni liikaa silmukoita; tykkään napakoista sukista. :)

Toivottavasti kuvia klikkaamalla näkyy tuo pitsikuvio selvemmin, vaikka tarkoitukseni ei ollut tehdä näistä sellaisia, että pitsikuvio näkyisi erityisen selvästi, tärkeämpää oli tuo, että raidat menevät aaltoillen, eikä ihan vaakasuoraan. :)

Nyt alan naputella tammikuun käsityöraporttia, jospa saisin sen huomisaamuksi julkaisuun. Ja reilun tunnin päästä saa jo aloitella hamsteritöitäkin! :)

4 kommenttia:

 1. Mahtava lukema mittarissa, ONNEA siitä!

  Kivat sukat olet taas neulonut :)

  VastaaPoista
 2. Huomenta!
  Kauniit sukat olet taas tehnyt!
  Hurjaa lukemaa mittari raksuttaa!
  Juuri näytti hauskan lukeman 200200 :)
  Aurinkoista päivää sinulle! -Päivi-

  VastaaPoista
 3. Aaltoraidat ovat kivat! Bongasin muuten aika kauniin luvun eli 200205
  Tsemppiä hamsterikuuhun!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)