Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 30, 2011

Kuudes ristipistohassutus valmis :)

Pieni ja pyöreä piparineitonen valmistui tänään:

Pipariakka
Tehty ajalla: 5.-30.1.2011
Malli: Janlynn Holiday Favorites -pakkauksesta
Kangas: 14 ct valkoinen aida
Langat: Pakkauksessa 19 väriä, luultavasti DMC
Pistot: Risti-, jälki-, murto-osa- ja solmupistoja
Koko: Halkaisija 7,6 cm, noin 40x35 pistoa
Viimeistely: Flexikehykseen
Muuta: Ristipistohassutustyö nro 5

Nyt ollaan näiden joulukoristeiden osalta puolivälissä ja koko hassutuksen osalta yli kolmannes on valmiina. Seuraavat joulukoristeet näyttävätkin olevan vähän helpompia, jälkipistoja ei vaikuta olevan kuin yhdellä tai korkeintaan kahdella värillä. Tässä pipariakassa jälkipistoja tuli kuudella värillä ja solmupistoja oli noin 40. :)

Mukavasti on tullut kommentteja ja osallistumisia edellisen postauksen arvontaan! :) Jopa uusia tuttavuuksia on tullut vastaan, kiva kiva! Vielä on pari päivää aikaa käydä osallistumassa - ja muistakaa tarkkailla myös kävijälaskuria, sillä 200 000 lähestyy huimaa vauhtia... ;)


Edit: Lisäsin hamsterinapin klo 22:30
 
Uusia tuttavuuksia on tullut vastaan myös Lankahamstereissa, jossa emännöin nyt kakkoshamsteriblogia. Tänään olen laittanut kutsut 15 hamsterille tuohon luotsaamaani alablogiin, ja olin yllättynyt, kuinka moni heistä onkaan minulle ennestään tuntemattomia. On siellä sentään muutama vanha tuttu bloggaajakin joukossa, etten ihan oudon sakin emännäksi ole joutunut. ;) Toivottavasti jää aikaa omallekin blogille ja käsitöille tämän apuemännöimisen ohella! :) Tarkoitus olisi vielä saada yksi käsityö valmiiksi ennen hamsterikuun alkua, kiirettä pitää kyllä jos meinaan sen tehdä...

Mukavaa uutta viikkoa ja tammikuun loppua! :)

7 kommenttia:

 1. Voih, blogisi oli mulla hukassa jonkun aikaa. Tänään ihan pinnistelin, että mitä sie piditkään herkkuna, siitä löytyy blogisi nimi .... ja löytyi! Nyt sitten selaisin kadotetun ajan postaukset, huhuh kuinka edelleen olet jaksanut tehdä käsitöitä ja kauniita.

  http://heivatutkudelmat.blogspot.com/2010/12/helmia.html
  Tämä postaus nostatti ihan tipat silmänurkkiin, kuinka ihana ajatus ja teko pikkumieheltä! Ooooh!

  Hyvää jatkoa edelleen koko perheelle ja yritän olla kadottamatta!

  Pike

  VastaaPoista
 2. Tämä on kiva työ, tontut ei innosta enää näin joulun jälkeen, mutta piparkakuista voi nauttia koko vuoden :)
  Harmi, kun tuo Lankahamsteri-homma pääsi livahtamaan ohi silmieni. Olisi ollut niin sopiva juuri minulle. No, toivottavasti ensi vuonna on parempi tuuri.

  VastaaPoista
 3. Hyvää vauhtia sinulla etenee hassututusten valmistuminen!

  Ihan ei ole vielä pyöreät pyörähtäneet laskuriin (199816 tällä hetkellä).

  VastaaPoista
 4. Kyllä nää sun joulukoristepistelyt ovat ihania! Tosi söpöjä kaikki. Mutta kyllä se sun seimijoulukalenteri on yliveto kautta aikain. kaunein ristipistotyö mitä olen nähnyt!

  VastaaPoista
 5. Hyvä vääntö sinulla on päällä näissä pistelyissä, nämähän tuntuvat valmistuvan säntillisesti ja vauhdilla, vaikka vasta ollaan tammikuun puolella! Hyvin siis näyttää lähteneen liikkeelle hassuttelu osaltasi ja vaikuttaa vahvasti siltä, että ennätät työtkin valmiiksi saada ajoissa ongelmitta. Tämä on ehkä tähänastisista pistelyistä hassutuksen osalta lempparini, tyksin. Loppujen valmistumista odotellen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos muistutuksesta, olikin tarkoitukseni muuttaa osoite myös blogilistalle, mutta se jäi kaiken säätämisen keskellä. Onnea hampsterikuukauteen :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on ihan paras noista koristeista; tykkään pipariukoista ja -akoista (ennen muuta niiden ulkonäöstä. Maku menee muun makean puutteessa...)

  Kiva, kun pääsee kohta hamsteroimaan, oikein odotan jo! (Alkoi jo päässä pöristä liika Hassuttelu :D.)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)