Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Hassuttelua osa 9

Neljäs postaus vuorokauden sisään... lähentelee jo ennätyslukemia. :) Mutta älkää huoliko, tämä tahti ei tuli enää tästä jatkumaan - tulevalla viikolla on hyvä, jos ehdin käydä kotona nukkumassa, eikä seuraavakaan näytä paljon sen kummemmalta. Vaan kyllä se tahti siitä sitten asettuu, kunhan saadaan taas normaalikuviot pyörimään. Ja käsitöitä ehtii tehdä ainakin bussissa. ;)

Pistelin tässä iltasella alkuun hassutustyön numero 9:


Tämä on kyllä yksi mieluisimmista malleista tässä Janlynnin sarjassa. Itse asiassa nämä neljä viimeistä eli tämä ja kolme seuraavaa ovat minusta ihanimmat - eivät ole niin "jouluisia" kuin nuo aiemmat, ennemminkin talvisia. Ja värit ovat näissä niin mieluisia minulle. :)

Meinasi pistellessä iskeä paniikki, kun tätä pistellessäni huomasin mallissa sellaisen symbolin, johon ei löytynytkään symbolikartasta langannumeroa vastineeksi, siis sitä yhtä symbolia ei ole siinä kartassa ollenkaan. Sitä symbolia ei esiinny noissa kahdeksassa aiemmassa mallissa, mutta neljässä seuraavassa sitä on kaikissa vieläpä runsain määrin. Hetken jo mietin, että pitääkö tässä ottaa valmistajaan yhteyttä vai mitä tehdä, mutta sitten hoksasin, että yksi langoista on sellainen, jolle ei löydy mitään symbolia vastineeksi, eli sen täytyy sitten olla se. Siis symboleja löytyy 19 ja lankavärejä on 20, ja se langanväri on kyllä mainittu siinä, missä on ohjeet lankojen lajittelemiseksi, ja sitten se väri löytyy myös jälkipistojen kartasta (mutta siinä ei tietenkään ole mitään symbolia, kun jälkipistot on merkitty viivalla). Tarkistin myös mallikuvasta, että kyllä se tuo väri on, eli ei pitäisi olla nyt mitään hätää. :) Kunhan nyt olen silloin aikoinaan lajitellut nuo langat oikein...

Huomenna taas sitten pyritään ehtimään tehdä edes pieni aloitus seuraavaan työhön. Hyvää uutta viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Talomallit on mun suosikkeja ja tuosta tulee varmasti nätti...muistan siitä kuvasta jossa oli nuo kaikki että ihastuin tuohon jo silloin.

  VastaaPoista
 2. Nätein on minustakin tähän astisista malleista tämä söpö talomalli! Mukavaa työviikko, huomenna pitää itsekin palata sorvin ääreen.

  VastaaPoista
 3. Voi, miten ihana tuo talo onkaan!

  VastaaPoista
 4. Teiän ristopistohassutukset on saanu minutkin kaivamaan taas vanhan työni esiin!
  Herkun näköset synttärieväät teillä oli. Noi leipäjuustojutut on kivat!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)