Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, tammikuuta 10, 2011

Hassuttelua osa 10

On kyllä haasteellista löytää joka päivä se pieni rako, jolloin ehtii pistää uuden hassuttelutyön alulle. Tänään se rako löytyi juoksevien asioiden hoidon ja töihin lähdön välillä, kun käväisin kotona haukkaamassa lounasta, tekemässä eväät, nappaamassa työkassin ja kanteleen mukaan - ja pistämässä pari pistoa ristiin. :)


Jäi minulle vielä illaksikin muutama pisto, kun halusin tehdä aloitetun langan loppuun. Sitä en ehtinyt tehdä päivällä, kun oli riennettävä bussille. Ja nyt väsyttää siihen malliin, ettei puhettakaan tämän jatkamisesta enää tänä iltana. Tykkään tuosta mallista melkein vieläkin enemmän kuin eilisestä talosta - tämä "talo" onkin kaikesta päätellen kirkko ja hieno kirkko onkin. :)

Neulottua on tullut tänään selvästi enemmän kuin pisteltyä, siitä kiitos bussimatkoille. ;) Joten sillä saralla lienee tulossa valmista lähiaikoina. Hyvää alkanutta viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. JOO.kyllä tämä arki tekee meidät luoviksi löytämään se pieni hetki aloitukselle.
  Kirkkohan se on -ihan selvästi :)

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvännäköisiä taloja. reipasta pistelymieltä töiden lomaan.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikkoa sinulle myös! Ja hyvältä tuokin "talo" näyttää:)

  VastaaPoista
 4. Minä sain jostakin uutta puhtia Hassutukseen ja nyt taas maistuu pistely. Kiva nähdä että muilla etenee.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)