Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, tammikuuta 11, 2011

Hassuttelua osa 11

Ja taas on hassuteltu. En edes kyllä muista, missä välissä päivää tämän tein, mutta kait tuossa jossain vaiheessa iltapäivää, koska en nyt ainakaan illalla ole töiden jälkeen tätä ehtinyt tekemään. :)


Tämä on kyllä aivan ihana malli! :) Ihmettelen kyllä suuresti, että olen sitä mieltä, koska yleensä en perusta tuon taivaallista lintumalleista, saati sitten jouluisista. Mutta ollakseen jouluinen lintumalli tämä on ihana. ;) Tässä jotenkin värit ja sommittelu ja kaikki miellyttävät silmää, aiheesta viis. :)


Lisää silmäniloa tarjosi tänään Margaretha. Taas sain vaan huokailla ihastuksesta lehteä selatessani, on noita ristipistoja vaan ilo katsella, vaikkei kaikkea itse pistelisikään. :) Tuskin tästäkään teen tilausta - eri asia olisi sitten, jos ihmisellä olisi rajattomasti rahaa... tai ehkä rahaakin oleellisempaa: jos olisi rajattomasti aikaa pistellä kaikki maailman ihanat ristipistotyöt! :) Täytyy näitä kuvastoja selatessa koko ajan muistuttaa itselleen, että kaapissa on kyllä pisteltävää vähintään 10 vuodeksi.

Huomenna sitten neuleita, pistänkin nyt jo ajastuksella tulemaan, kun ei taaskaan tiedä, miten koneelle ehdin. :) Näkemisiin ja neulomisiin ja pistelemisiin!

2 kommenttia:

  1. raitasukkasi ovat todella piristävät, mutta eihän miehet ymmärrä niistä mitään. Toisaalta tykkääväthän nekin ehjistä ja lämpimistä sukista jalassa.
    Jouluinen lintupistelymalli on kyllä ihana.

    VastaaPoista
  2. Onpa muuten kauniit lintumallit tuossa kannessa. Onko tuo jokin A M:n kuvasto?
    Sukat oli muuten pirteät!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)