Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, tammikuuta 05, 2011

Hassuttelua osa 5

Tänään oli tarkoitus pistellä keskeytyksettä koko päivä, mutta tämä päivä ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan. Tähän mennessä olen ehtinyt pistellä vain klo 16-16.30 välillä muutaman hassun piston:Tekeillä on kuvassa oikealla näkyvä piparkakkuakka. Huomenna pistelyvuoroon tulee vasemmanpuoleinen piparkakku-ukko, ja keskimmäinen pukkeliini sitten ylihuomenna. Saa nähdä, ehdinkö aloituspäivinä pistellä näistä yhteenkään kovin montaa pistoa. Tuota pipariakkaa saatan jatkaa vielä tänä iltana, jos jaksan, mutta en jaksa kyllä enää päivitystä tehdä yömyöhään, siksi siis aloituspistojen päivitys jo nyt. Sitä paitsi yömyöhään on tänne tulossa ajastuksella yksi päivitys, itse toivottavasti olen ymmärtänyt jo silloin mennä nukkumaan. ;)

Eipä muuta tällä kertaa. Hyvää illanjatkoa! :)

Ps. Ai niin, Novitan kevään värikartta on vihdoin viimein näkyvissä! :) Itse olen suunnattoman ilahtunut Kukkaketo Päivänkakkarasta, 7 veljeksen sateenkaariraidoista ja Isoveljen pastelliväreistä. Muissakin langoissa näkyi olevan ihania värejä, Tennesseessäkin viimein turkoosia. Pitääkin äkkiä kutaista tuo lankavarastoni tyhjäksi, että pääsen ostoksille! :D

1 kommentti:

  1. Hyvä alku tuo on, minä en ole vielä ehtinyt tämän päiväiseen koskeakaan! Tuli hammasoperaatio tielle, nyt sai jo syötyä...

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)